rny474747 mervenur09_ benim ulturason resmime çok benziyor ilk bana kız dediler sonra erkek dediler sonra kız dediler en iyisi detaylıyı beklemek 3 hafta sonra inş
mervenur09_ rny474747 yani erkek derken benzetti mi kesin mi erkek dedi sizde benim gibi banada böyle dediler bnde kız hissediyorum nedense
mervenur09_ tugbamuratmutlu Allah razı olsun çıkıntıyi gördünüz mü erkek diyen çok oldu siz kız dediniz inşallah bu mübarek aylar hürmetine rabbim dualarımı kabul eder 🥹🫠🤲🏻💕
tugbamuratmutlu mervenur09_ amin ama cikintisinin acisindan cok belli rabbim hayirli olani nasip etsin insallah💖
mervenur09_ Zehrailly evet kız dedi ya bnde çok benzettim çok da karşılaştırdim internet te kız bebek ultrason u ile ama ona erkek diyen de oldu pipi fln diyen diğer oğlanlar da hiç böyle görmedim ben ama 🥹🤲🏻
hislibiri tugbamuratmutlu Amiin Allah razı olsun. En çok hayır duasına ihtiyacım var geçen sene bir kaybım oldu korka korka geçiyor sürecim 😢
tugbamuratmutlu hislibiri rabbim bebegini sana bagislasin insallah saglikla sihhatla kucagina almak nasip olur canim benim 🙏
mom_51 hislibiri eşinin senin doğum tarihinden ve senin son adet tarihinden yola çıkarak yapıyorlar kuzum. Ben chat gbtye yaptırdım tuttu. İstersen Sanada yapalım
tugbamuratmutlu Semilk05 canim ben cikintiyi assagi dogru gordum gonluzdekini rabbim saglikli sihhatli nasip etsin🙏
hislibiri elifkrttt Herkes öyle diyor daha kız diyeni duymadım bi tek ben kız hissediyorum galba 😂 Tabi erkek olursa bir kız bir oğlum olmuş olcak inşallah ❤️