mervenur09_ hislibiri ah ah merakınızı anlıyorum bnde yüz kere açtım konu iki oglum var kız çok istiyorum bakalım Yada kendimi kandiriyorum 🥲
crknordk mervenur09_ ya ümitlendirmek istmeme ama nedense bende kıza çok benzettim canım. Hakkında hayırlısı olsun sağlıklı olsun inşallah güzel bi kızın olsun.
mom_51 Anlamam asla ama benim oğlanın keseyle aynı. İçime erkek doğdu. Sağlıkla kucağına al inşallah 🙏🏻 ❤️
hislibiri mom_51 Bir kızım var gönül erkek istiyor değişik olsun diye ama kızda olsa üzülmem sağlıkla gelsin merak işte 🥹
mom_51 hislibiri benimde 3 kızım var şimdi oğlana gebeyim. Seni anlarım kuzu. Bu kötü bişey değil. Her iki meyveden de tatmak isteriz hepimiz. Kan yenilemeye baktın mı?
mom_51 hislibiri eşinin senin doğum tarihinden ve senin son adet tarihinden yola çıkarak yapıyorlar kuzum. Ben chat gbtye yaptırdım tuttu. İstersen Sanada yapalım
hislibiri tugbamuratmutlu Amiin Allah razı olsun. En çok hayır duasına ihtiyacım var geçen sene bir kaybım oldu korka korka geçiyor sürecim 😢
mervenur09_ tugbamuratmutlu Allah razı olsun çıkıntıyi gördünüz mü erkek diyen çok oldu siz kız dediniz inşallah bu mübarek aylar hürmetine rabbim dualarımı kabul eder 🥹🫠🤲🏻💕
Zehrailly mervenur09_ Bu ultrasona göre bence direkt kız chat gpt ye sordunuz mu bence bi sorun eminim o da kız diyecektir. Yani çıkıntı bariz belli aşağı bakıyor.
mervenur09_ Zehrailly evet kız dedi ya bnde çok benzettim çok da karşılaştırdim internet te kız bebek ultrason u ile ama ona erkek diyen de oldu pipi fln diyen diğer oğlanlar da hiç böyle görmedim ben ama 🥹🤲🏻