nursemaa_1 Lilamorr06 yaptık biz aldık canım hastanede doğum yaptıktan sonra fişi alıyorsunuz daha sonra e devletten de doğum ücretiniz çok komik bı rakam yazıyor ikisini de gönderiyorsunuz sonra e devlette ne kadar yazıyorsa geri kalan ücreti tamamen alabiliyorsunuz
Lilamorr06 nursemaa_1 sonunda biri çıktı :) benim e devlette hiç yazmıyor zatende aradaki fark neydi özel değilse.
Lilamorr06 nursemaa_1 siz farkı almışsınız ya. Ödediğiniz tutarla e devlette yazan tutar neydi diye soruyorum
Lilamorr06 nursemaa_1 yani devlette 3bin göstermişler işte bende bunu etik bulmuyorum. Arada 5 10 olsa uğraşmaya değmezde nerdeyse tamamını almışsınız. Umarım kara listeye falan girmemişsinizdir öyle diyende var çünkü
ferdanne Merak etmeyim artık hastaneler sayfalarca belge imzalatıyorlar ben göz ucuyla baktım biraz sgk dan para talep edemez falan filan diye artık onun için bile önlem alınmış imza atıp kabul ediyorsun zaten
Lilamorr06 ferdanne doğrudur onu hiç bilmiyorum. Ben e devlette hiç gözükmüyorum en çok merak etttiğim o bari girişimi yapsalardı 😂😂😂
nursemaa_1 Lilamorr06 vallahi 3 bin lira göstermişler ben doğumda çok farklı şeyler yaşadım bu parayı aldıktan sonra kaynım hastanede müdür du onu arayıp özür diledi kadın şikayet ederek bunu yaptım para alındıktan sonra özür dilendi isterki kara listede oliyim çok ta umrumda değil benim yaşadıklarım çok zoruma gitmişti Allah kimseye yaşatmasın
[silindi] Lilamorr06 geçen kidste biri yazmıştı o da şikayet edip davayı kazanmış. Yanlış hatırlamıyorsam 70bin küsür alacaktı.
Sumay_61 Lilamorr06 alınıyor olsa dahi yapmam. Herseyi kabul ederek gidiyoruz sonuçta saçma kul hakkı bence..
[silindi] Lilamorr06 evet ciddi fark yani. Doğum için sgk verilen ücret 8-9 bin civarıymış sanırım onlar da aradaki farkı almışlar. Hastane medipoldü