Es07 ikiprensesannesi___ İnşallah sağlıkla gelsin kavuşalım da Şekli çok da önemli değil Önemli olan bizleriz 💐
Sibelasln orkidemm_ kaçıncı haftada çatıya baktı acaba bir de nasıl oluyor anlatabilir misiniz biraz korkuyorum da daha doğum şeklim tam belli olmadı
Fatma_furkan1996 ikiprensesannesi___ hayırlısı olsun canım herşey gönlünce olsun sağlıkla kucağına al inşallah 🤲💕💕
ikiprensesannesi___ Fatma_furkan1996 çok teşekkür ederim canım benim inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım 🥰
ikiprensesannesi___ Zynbnur çok teşekkür ederim a kız geldi gelecek seninde 😁😍Rabbim sağlıkla ve kolaylıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah 🤲
gamze6p @ikiprensesannesi___ sağlıkla kavuşun İnşallah canımcım 🥰darısı herkese olsun. Benim daha 3 ay var 😌 amaşimdşden yavaştan korku endişe başladı
ikiprensesannesi___ gamze6p çok teşekkür ederim canım benim amin amin inşallah 🥰🤲Rabbim sana da sağlıklı güzel doğum nâsip etsin inşallah🥰
Zynbnur ikiprensesannesi___ gelemiyor gelmiyor benimkiler ancak tam doldurup öyle geliyorlar görümcem hemen doğuruveriyor 37-38 dedi mi benim maşallahım varre
vanilya_kokusu_ ikiprensesannesi___ ayy bacım su selametle doğrurursun inşallah yaa banada 8 haftacik.kaldi 🥹
ikiprensesannesi___ vanilya_kokusu_ çok teşekkür ederim canım benim amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım 😍az kaldı seninde çoğu gitti azı kaldı sağlıkla vaktinde gelsin inşallah 🥰😍
vanilya_kokusu_ ikiprensesannesi___ inşallah mide yanmasından şuan saaat 3 14 uyuyamıyorum şurup içecem 😭