[silindi] ikiprensesannesi___ di mi. Böyle sen gibi güzel insanlarla konuşmayı ben de çok seviyorum 💜
Es07 ikiprensesannesi___ Doktorlar hurafe diyor saç ve mide yanmasına ama göreceğiz bakalım İçim yanıyor soğuk su içmeyen ben soğuk su içtim yaz boyu İçim hala yanıyor
ikiprensesannesi___ Es07 kesinlikle kabul etmiyorum hurefe falan bilmem ben bu mide yanmalarım boşa çıkamaz, 🥲😁
Es07 ikiprensesannesi___ Gebeliğin başından beri yanıyor içim Embriyo iken saçı yoktur ama yakıyor Şu evrede saçı olabilir artık büyüdü de 😂😂
[silindi] ikiprensesannesi___ ben dedim rapunzel doğuracam herhalde 😂😂 ağzımdan alev atıyordum çünkü ama sonuç 3 tel saç 😂😂😂😂
ikiprensesannesi___ [silindi] benimde ikinci kızım öyleydi en son sıfıra vurdum öyle biraz geldi ama bu erkek kel olmamalı kurban olduğum Allah’ım duy sesimi
[silindi] ikiprensesannesi___ ay şimdi bebişin saçını da merak edicem. Doğurunca hemen yazıyorsun banaaaa 😂
smyrkc ikiprensesannesi___ bende Perşembe günü 37+5 olucam o gün kontrolüm var devlet Hastanesi’nde mecburi sezeeyan olucam 2 .gebeliğim hala gün vermedi 😳