ikiprensesannesi___ eslem2121 olanları Allâh bağışlasın biz emekliye ayrılıyoruz kalanlara başarilar dileriz 😅
Es07 ikiprensesannesi___ Midem mangal yakıyor bebek Sırtım ağrıyor Belim kopuyor Zor hareket ediyorum artık
Es07 ikiprensesannesi___ ay erken gelmesin vaktinde gelsin ya Dün belim ağrımla başladı doğum sandım bi
ikiprensesannesi___ [silindi] cümlemizden inşallah🥰😍 böyle güzel insanlarla iyiki bir araya geldik gerçekten çok iyi geliyor 😍
ikiprensesannesi___ Es07 vaktinde sağlıkla gelsin inşallah🥰 evet son aylarda insan endişe ediyorok kötü oluyor o Ağrılar bende de var Allâh yardımcımız olsun inşallah
ikiprensesannesi___ Es07 kesinlikle mangal yakılsa bu kadar yanma yapmaz ya e ben demişim oğlum kel doğarsa şahsen kabul etmiyorum bu mide yanmasına değsin saçları olsun bari 😂
[silindi] ikiprensesannesi___ di mi. Böyle sen gibi güzel insanlarla konuşmayı ben de çok seviyorum 💜
Es07 ikiprensesannesi___ Doktorlar hurafe diyor saç ve mide yanmasına ama göreceğiz bakalım İçim yanıyor soğuk su içmeyen ben soğuk su içtim yaz boyu İçim hala yanıyor