HurremSultan cnm merak etme bende 3 . Cocuğa hamileyim 2 ve 5 yaşında cocuğum var şu an 18 haftalık olduk başından beri ben nasıl yetişirim bebek doğdunda ya ihmal edersem diye cok plan program yapmaya calıştım kafamda bi düzen oluşturdum kaygıları bi kenara bırak cocuklsrını sen iyi tanıyorsun düzen oluşturma yolarım bul ben ilk 2 yaşındaki kızımı tovlete zorda olsa alıştırdım öğrendim gibi sonra cocukları kardeşleri olucanı ve cok şanlı olduklarını aşıladım normalde 2 side istemiyordu şimdi 5 yaşındaki oğlum anne kac dk sonra kardeşim doğacak diyor günleri bilmiyor🥰 bi yandan evi 3 cocukla nasıl yaparım onları kırmadan bağırmadan diye düşündüm hem emzirp hem mama desteğiyle beslicem eve ve diye 2 cocuğa yetişmek icin sabah cocuklardan önce uyanıncam evimi temizleyip cocuklarıma kahvaltı vericem onlar öğlen uykusuna gecis yapıyor bende o arda biraz dinlerim onlarla gözümü kapatırım akşamda cocuklar yatar ben evi toplar sabah silmeyi bırakırım diye plan yapıyorum 2 cocuğmda da böyle planlar yaptım herşey istedim gibi gitti işllah buda böyle olur 🥰