aysenur6 Bu ikinci gebeliğim hiçbir şeyin faydasını görmedim denemediğim yöntem kalmadı tık yok ama sola yatınca en azından rahat yatabiliyorum.Doğumdan sonra da bıçak gibi kesiliyor sanki hiç yanmamış gibi oluyor 😂
Sedef21 suragungor evet evet o yüzden mutlaka konuş ki onagöre bir ilaç versinler zor yani bu şekilde mide yanması bile mahvediyor insanı
aysenur6 suragungor vallahi mide yanmasından ne çektiğimi bi ben bilirim bir Allah hiç bulantı yaşamadım ama yanma varya mahvetti. Su içince extra fazla yanıyor enteresan bir şekilde 😂ama doğumdan sonra anında geçiyor
suragungor aysenur6 34. Haftaya kadar cok guzel geldim bende masallah diyeyim ne bulanti ne kusma oldu ama mide yanmasi dediginiz gibi cook betermis
bahar6734 Bana doktor pulcet diye bi hap verdi.onu içtiğim gün öyle rahat ediyorum ki içmezsem midem boğazım alev alev yanıyor resmen.doktoruna bi sor istersen 🌸
suragungor bahar6734 ayy bunu sorcam kesinlikle insallah faydasi olur banada yavas yavas icimde minik bir ejderha tasidigimi dusunmeye baslayacagim yoksa😂😂