suragungor Kizlar 34. Haftamdayim midem perisan halde gaviscon anlik rahatlatiyor ama sonra tekrar basliyor son birkac gundur midem yanmasa bile sanki yara varmis gibi aciyor mide koruyucu icsem bu yanma sikayetlerim azalir mi hamilelikte guvenli kullandiginiz sizi rahatlatan mide koruyucu var mi bana da onerebileceginiz
Sedef21 suragungor laktozsuz süt içebilirsin canım yatarken yani kullanabileceğin ilaçlar da aynı şekilde olacak kısa süreli etki ediyor hepsi kesin çözüm yok
nisaninannesiiii suragungor kesinlikle yoğurt. Bende direkt mide yanmasını kesiyor mutlaka dene 1 kase ye
suragungor Es07 yaa cok mu ayakta kaldin kuzum bebekler artik iyice agirlastilar ayakta kalincada bel ve sirt agrisi cok oluyor
suragungor Sedef21 ilk baslarda laktozsuz sut cok iyi geliyordu ama oda fayda etmiyor yemek borumda yara var gibi aciyor dogurunca geciyor mu bu ya son 4 haftam kaldi diye teselli ediyorum kendimi😂
Sedef21 suragungor benimde son 30 gün kaldı oğlumda da aynısı oluyordu şükür doğumdan sonra geçmişti😃bunda da yanma var ama oğlum da ki kadar değil bir akşamları yatarken oluyor
suragungor Sedef21 benim iki uc gunde bir 5-10 dklik mide yanmalarim vardi sut icince hemen geciyordu gecen hafta midemi bozdum galiba biraz rahatsizlandim ondan sonra hic gecmeyen bir mide yanmasi basladi midem yanmasa bile yara var gibi aci oluyor yedigim yemekten tat alamiyorum acidan insallah dogurunca gecer 😂
suragungor nisaninannesiiii kiz her aksam yiyorum cokta severim ama onu yerken bile alev topu gibi yaniyor 🥲
suragungor Es07 yaa ayakta kalinca bende senin gibi oluyorum hos yatip kalkmaya calisincada baska yerlerim agriyo ama neyse sona yaklastik az daha sabir 🙏🏻
Sedef21 suragungor gaviscon yanmaya iyi geliyor ama siz yara gibi sanki diyorsunuz bunuda iyice anlatın ki ona göre değiştirebilir belki ilacı
suragungor Sedef21 buyuk ihtimalle benimki yanmadan daha farkli bir durum 3 gun boyunca hic gecmeyen bir yanmam oldu surekli agzima aci su geldi mide asiti tahris etti buyuk ihtimalle
Sedef21 suragungor evet evet o yüzden mutlaka konuş ki onagöre bir ilaç versinler zor yani bu şekilde mide yanması bile mahvediyor insanı
Gecegunesi Ben tahinli atlattım, sabah aç karna bir tatlı kaşığı tahin yedim bi kaç gün , yada muzu doğradım üstüne tahin ve tarçın koyup aç karna yedim şuan pek yaşamıyorum şükür