Aleynaaaag Kızlar yaklaşık 2 haftadır önce kalbim sonra da yemek borusu kısmı çok hızlı atıyor ve dışarıdan görünecek şekilde artıyor bunun sebebi ne olabilir? Tansiyon düşüklüğü mü yoksa normal bir şey mi bu
alyoo Aleynaaaag Benim henüz hamilelikten sonra olmadı ama hamilelikten önce tansiyonum düştüğünde hızla atardı kalbim inş hamilelikte olmaz ama doktorum gün gün tansiyon ölçmemi de istemişti takip açısından bence sizde not alın ölçüp
Elisa0110 Aleynaaaag bence doktorunuza Bi danışın inşallah ciddi bir şey değildir ama kontrol ettirmek de fayda vardır
vanilya_kokusu_ Aleynaaaag kaç gündür iyiudim annem bugün geldi akşam bana tutacağı oldu kadının önünde bayılmak üzereydim onada asla belli etmedim
revsnnnn Aleynaaaag kardiyoloji der ki eğer 10 dk boyunca aralıksız ve her saat çarpıntı oluyorsa muhakkak kontrole gelin ama eğer sadece 5.6 saniye sürüyorsa ve her saat olmuyorsa stres ve kafein etkiliyor yada başka bişeydir ama gebelik te olması normal çarpıntının çünkü kalp çok hızlı kalp pompaladığı için çarpıntı neden oluyor
vanilya_kokusu_ Aleynaaaag kız geçen hafta perşembe günü gittim kardiyoloji ye baktı dedi kalbinde hiç bişey yok Panik atak dedim gittim piskiyatriye oda ilaç verdi kulanmadim kafayı az kalmış yicem
Aleynaaaag revsnnnn yani şöyle bugğn bende 2-3 kez oldu ve en az 5 dakika kadar sürüyor normalde böyle bir problemim yok fakat gebeliğimin 21.haftasında başladı şuan 23 haftalığım ve hala devam ediyor gitmeli miyim
revsnnnn vanilya_kokusu_ izzet güllü mutlaka izleyin lütfen çok çok iyi gelecek bana iyi geldi ilaca gerek duymadım
revsnnnn Aleynaaaag 5 dk dan fazla sürüyorsa gidin mutlaka size gebelikten kaynaklı olduğunu söylerler fakat yine de bir görünün kalbinize baksınlar benim de oluyor fakat 5 saniye falan sürüyor o da panik atağımdan ötürü oluyor
vanilya_kokusu_ revsnnnn izliyorum sürekli bilmiyorum niye yapamıyorum dediklerini sen neler yaptın o esnada