Gozdeeb serens0 bi hanim yazmisti burdan. Hcg yi lh gibi algiladigi icin test, gebelik varsa cift cizgi cikartir diye yazmisti. Ne kadar dogru yanlis bilemem. Umitlendirmekte istemem seni. Hakkinda hayirlisi
Baloglus serens0 3 gebeliğimde de yaptım ve çizgi çıktı. Olmadığı ay asla böyle bir çizgi görmedim. Gönlünüze göre olsun inşallah.
serens0 Baloglus çok mutlu oldum şuan ümitlenmek istemiyorum ama bilmiyorum içimde çok garip bir his var normal test almak istemedim bugün yarına bıraktım sizde Ovülasyon testi ile mi öğrendiniz peki?
Baloglus serens0 Beni hiç yanıltmadı inşallah sizinkide öyle olur. İlk bebeğimi ovülasyon testiyle öğrendim. Diğerlerinde gebelik testiyle öğrenmiştim ama bikaç kere tekrarladığım için elimde kalmayınca ovülasyon ile de yaptım. 3. De de kullandım yani.
Kbra17 Baloglus Kızlar banada bi bakar mısınız adetime 10gün var bu şekilde ovulasyon testim çatladığında bu kadar brlirhşn değil daha silikti şuan niye böyle oldu sizce
Baloglus Kbra17 Ben adet zamanına yakın bu koyulukta gördüğümde hep gebelik vardı. Sizde de olacağını düşünüyorum ama tabiki test yapmanız en garantisi olur.
serens0 Kbra17 benim hep bu şekildeydi dün erken gebelik testi yaptım ama yok maalesef :( bat bugün ama henüz birşey yok
Kbra17 Baloglus Ayyy inşallah yaa bi ümit işte🥲 Biraz bekleyip gebelik testi yapayım o zaman çoook teşekkür ederim
[silindi] Baloglus Merhaba rica etsem benim sayfamdan da gebelik anlamak için ovulasyon testi yapmıştım bakabilir misiniz 🙏🥹
Kbra17 serens0 yaaaa çok üzüldüm şimdi güzel bi haber bekliyordum sizden belki biraz daha gecikirse kan verirsiniz
serens0 Kbra17 dün biraz hayal kırıklığı yaşadım açıkçası gebelik testi negatif çıkınca insan ümitleniyor ister istemez bugün yani şu an herhangi bir şey yok Gecikirse bakacağım tekrar 🤷🏻♀️