serens0 Kızlar bat 18 Ocak merakımdan bugün normal test olmadığı için elimde olan artı med markalı Ovulasyon testi ile test yaptım ve 5 dk olmadan silik çıktı nedeni nedir bilginiz var mıı çok merak ediyorum
Belloca serens0 Lh hormunu olduğu için vücutta çıkıyor canım aynı koyulukta olduğu zaman bazen gebelikten süpheleniyorlar yapıp gebeliği pozitif gören var ama silik için bir şey diyemem. Kesin bir sonuç veren bir şey değil görsel atsana
safiyekaraca31 serens0 ama hiç silik gibi durmuyor baya net çizgi var inşallah eğer istiyorsan vardır bir kaç gün sonra tekrarla istersen testi yinede
Gozdeeb serens0 bi hanim yazmisti burdan. Hcg yi lh gibi algiladigi icin test, gebelik varsa cift cizgi cikartir diye yazmisti. Ne kadar dogru yanlis bilemem. Umitlendirmekte istemem seni. Hakkinda hayirlisi
bebegimle_ben serens0 bencede var canim resmi nasil yukluyorsun canim mutlu resim yoluyla ben yukleyemiyorum bu siteye resim insallah guzel haber alirsin vardir umarim
serens0 safiyekaraca31 yeni evliyiz ama çok istiyoruz bir kaç gündür şiddetli kasık ağrısı oluyor ama ara ara gelip geçiyor evde test olmadığı için ovülasyon testiyle denemek istedim aslında bilemedim şuann
serens0 bebegimle_ben çok teşekkür ederim uygulama üzerinden resim yükle diyorum ve yönlendiriyor yükledim o şekilde
safiyekaraca31 serens0 yinede sen çok ovulasyon testine güvenme yarın direk gebeleik testi yapp ayy inşallah vardır ya bende heyecanlandim haber edersen sevinirim
bebegimle_ben serens0 valla iyi yapmisin canim neye basiyorsun o uygulamaya girdiginde bana tek tek anlatirmisin ben dede uygulama var ama yapamadim yardimci olursan sevinirim
bebegimle_ben serens0 o program cikinca uc nokta cikiyor neye basiyorsun ordaki secenekten kacinci secenege basiyorsun canim
serens0 Baloglus Bu Ovulasyon testi olduğu için çok fazla güvenemedim yarın erken gebelik testi yapsam mı diye düşünüyorum
serens0 bebegimle_ben uygulama ekranında sol üst köşede üç tane çizgi var orada resim yükle var sonrasında direkt yönlendirme yapıyor fotoğrafı seç çıkan url kopyala burada aşağıda görsel kısmına yapıştır zaten ekran açılacak bu kadar
Baloglus serens0 3 gebeliğimde de yaptım ve çizgi çıktı. Olmadığı ay asla böyle bir çizgi görmedim. Gönlünüze göre olsun inşallah.