Gulumsaw nevinbulyaman baskıyı falan geç sen umursama yarın sabah ilk idrarla yap bakalım daha koyu çıkacak♥️♥️🥰🥰🥰
kacamazzz nevinbulyaman benimde dpo 5 yada 6 bende dayanmak istiyorum bat 25 ocak inşallah test yapmadan bekleyebilirim🙏🏻🥹
nevinbulyaman @Gulumsaw Siparişlerimiz gelirse yarın ilk ısrarla yapıcam gelmezse geldiği gibi inşallah 🙏
nevinbulyaman @kacamazzz benim baya 6 gün var canım senin 9 gün bi kaç gün daha dayan bence zor biliyorum ama dayan ben dayanamadım zor tuttum bugüne kadar kendimi
kacamazzz nevinbulyaman evet canım ya sen iyi dayanmışsın yine inşallah vardır ya bu teste göre çizgi var inşallah gitgide koyulaşır da güzel haberi alırsın🙏🏻 ben niyeyse bu ay oldu gibi hissediyorum içimde öyle bir his var inşallah yanılmam
alpek nevinbulyaman inşallah canım bir de elinde ovülasyon testi varsa ondan da yapsana bakalım nasıl çıkacak koyu mu?
duygunisa nevinbulyaman silik hayali bir çizgi görünüyor inşAllah hamişsindir 🤲 darısı başımıza inşAllah 🤲
nevinbulyaman @duygunisa amin inşallah pazartesi evde tekrardan yapıcam test eğer çıkarsa kan vericem Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏
Bir1kelebek nevinbulyaman aynı şey değil mi canım bede onu kastetmiştim ☺️ 6 gün sonra çıkması imkansızzz kiii en erken 10. günü
Mavimsimavi Bir1kelebek sizi postuma etiketlemiştim rica etsem bana bir bilgi verseniz ya lütfen şuan güzel şeyler duymak istiyorum 🥲