searain nevinbulyaman ayyy hadi inşallah çok heyecanlandım dpo 6 çok erken ama inş günden güne koyulaşırda pozitif görürsün canımm
Bir1kelebek nevinbulyaman aynı şey değil mi canım bede onu kastetmiştim ☺️ 6 gün sonra çıkması imkansızzz kiii en erken 10. günü
[silindi] nevinbulyaman ayy kuzum çok sevindim bilmiyorum ben tam göremedim ama canlı göremediğimiz içindir sen gorduysen bı kan ver derim daha çok cokk erken ama bana da bir umut oldun benimde catlamadan sonra bugün 5. Günüm aynıyız demekki regl tarihin ne zaman? Sonucu muhakkak yaz buraya 🥹🌸✨inşallah güzel haberler alirsin
[silindi] nevinbulyaman aaaaaa evet evet şimdi ince bir çizgi gördüm canım benim çok sevindim yaaaa 🥹Ay kan ver hemeeen umarım vardır umarım 🙏
kacamazzz nevinbulyaman ben gördüm canım inşallah vardır 🙏🏻 çok erken yapmışsın ona rağmen çizgi görülüyor ne güzel inşallah gün gün de koyulaşır🙏🏻
duygunisa nevinbulyaman silik hayali bir çizgi görünüyor inşAllah hamişsindir 🤲 darısı başımıza inşAllah 🤲
nevinbulyaman @[silindi] bilemedim bence biraz daha bekliyim kan için diyorum trend yoldan erken gebelik testi sipariş etmiştim bugünde bi dükkana girdim bebek örgü ayakkabısı aldım gittim eczaneye test aldım dayanamadım
[silindi] nevinbulyaman iyi yapmışsın canım ne niyetle ne alırsan o olurmuş derler güzel bir suprix yaparsın eşine inşallah dua et bizede ve ayrıca test yaparsan etiketle muhakkak güzel haberleimiz olur birbirmize insallah 🎀
Gulumsaw nevinbulyaman baskıyı falan geç sen umursama yarın sabah ilk idrarla yap bakalım daha koyu çıkacak♥️♥️🥰🥰🥰