ilkiminannesi 👼🏻12 Ocak da transfer oldum 🥹erken olduğunu biliyorum ama 5. Gün embriyosu ve Doğum günüm olduğu için acaba çıkar mı diye düşünüyorum yapsam negatif sonuç mu alırım?
buketdeniz19 ilkiminannesi çok erken canım 4 gün geçmiş daha çıkmaz bence test yapıp moralini bozma zamanını bekle
tembelkiz ilkiminannesi doktor ne zaman çağırdı. Hiç bilmiyorum kaç gün sonra belli olur ama 5 günde çok erken sanki
tembelkiz Gulumsaw kız ben bu testleri hiç anlamıyorum kendi hamileliğimi kan testi verip öğrendim hiç kullanmadım 😂😂
tembelkiz Gulumsaw kaç gün geçti biraz daha bekleyin acilde bile bakıyorlar kan verin inşallah güzel haberler alırsın beni de mutlaka haberdar et
Gulumsaw tembelkiz 3 gün gecti 1 haftadır bel ve karın ağrım var hafif kramp gibi halsizim 🤭 bakacağım duruma göre
tembelkiz Gulumsaw ayyy hadi hayırlısı benim belirtimde o şekildeydi adet ağrısı gibi maydanoz suyu içmiştim ben de cahil gibi🤦🏻♀️ şimdi 19 aylık oldu sıpa pazartesiye kadar bekle gidip kan ver ay ama sanki var içime öyle doğdu 🥰🥰🥰
Rumsamut ilkiminannesi Niye bu kadar acele ediyosun canım? Doğum günün diye pozitif çıkmasını mı bekliyorsun. Erkenden yapıp kendini bile bile üzme. Biraz daha bekle zamana bırak
Gulumsaw Rumsamut haklısın ama insan umud ediyor sabredemiyor uzulecegini bölgede poztif beklentisi olduğu için yapıyor lütfen böyle konuşarak karısının umudunu kırmayın 🥹
Rumsamut Gulumsaw Asla umut kırmak istemem. Allah herkesin gönlündeki niyetini hayatına nasip etsin. Ben sadece negatif gördüğünüzde üzüldüğünüz için erken davranmamanız gerektiğini söyledim😔