leylaleyla15 Kızlar suyu azalmış 3.500 kilo dediler sancim hiç birşeyim yok acildeki doktoru bekliyorum ama büyük ihtimal yatış süreç nasi ielrleyecek nasi olacak anlatırmisiniz biraz çok korkuyorum 🥹
reyhan03K leylaleyla15 suni sancı ile doğumu başlatırlar yada sezaryen doğum yaparsın sağlıkla kucağına al
twobabymomm leylaleyla15 3 4 cm açıklık var demişsin güzel ilerlemiş canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın güzel haberleri bekliyoruz 😘😘
QueenBahar_ leylaleyla15 haftan büyükmüş büyük ihtimalle suni sancı ile başlarlar sağlıkla kucağına alırsınız inşallah
tembelkiz leylaleyla15 oo maşallah eli kulağında geliyor minik strese girmeyin bebeğin ve senin sağlığın için en güzeli olsun
orkidemm_ leylaleyla15 olsun canım stres yapacağın durum yok için rahat olsun ben de dün 37+5 tim doktorum suyun azalmış dedi zaten bu hafta doğumu planladık benim de gram sancım vs yok yani sıkıntı yapma doktorunu dinle
orkidemm_ leylaleyla15 sezeryan öyle korkulacak birşey değil ki evet biraz küçük ağrısı sızı oluyor ama o da normal bence güzel düşün güzel olsun yavrunu düşün suni sancıyı da bilmiyorum kimine göre kolay kimene göre kolay deniyor bu da kişinin bedenine bağlı gibi
cinderella leylaleyla15 suni sancı da korkulacak bişey değil ki bende suni sancıyla doğurdum aralıklı geliyo gidiyo en fazla 1 sn sürüyo
3melekannesiyim cinderella ben 4 cm hastaneye gtmistim suyum gelmişti ve hiç sancım yoktu bana suni verdiler adet sancısı gibi sürekli geçmeyen bir ağrı vardı