_lk36 25 haftalıgım geceleri uyuyamıyorum ayaklarım yanıyo dönmekten sürekli deli gibi uykum var ama uyuyamıyorum ancak sabaha karşı uyuyorum Sizde de böyle mi durumlar
mervesdoruk kubra62_ 5 yaşında oğlum var ondan beşik bebek arabası gibi büyük şeyler var kızımada annem kardeşlerim aldı 6 7 tane şuan hastane çıkısı zıbın çorap müslin agız mendili gibi ilk 40 cıkcak kadar eşyası var ben de ileri için alıcam kendi eksiklerimi alıcam pijama pet terlik fln battaniye puset örtüsü fln alıcam diğer ay bende başlayacağım inşallah 🙏 hepsine bayramdan sonrada yıkar üterlerim diye düşünüyorum oğlumu 36 haftalık doğurdum bu kaç haftalık olur bilemedigim için hazırlayıp bekleyeceğim herseyi
kubra62_ mervesdoruk aynen bende ramazan da alırım çoğu şeyi bir ay kala yıkayıp haizr bırakırım ,sen tucrubelisin kendime pijama eşofman tarzı kaç takım almalıyım ve hangi kumaş daha rahat ve terletne vs olmaz
mervesdoruk kubra62_ 2 tane hastane için almıstım ozman ben ama 4 5 tane almak yeterlı olur düğmeli fln bol bazen emzirme südyeni kullanmamiştim ben evdeyken atlet işimi görmüştü gögüsler acıyor ilk zamanlar uçları yara oluyor fln sagmak gerekiyor sütü her gün duş almıstım rahatlamıstım normal doğum olarak mı gözüküyor senin ki
kubra62_ mervesdoruk şimdilik normal doğum inşallah öyle olur ama tabi bebeğimin sağlığı hersyeden önemli sağlıkla gelsin de Bizim kan uyuşmazligmjz da var 28 haftada gidicem bakalım bebiş ne kadar büyümüş
mervesdoruk kubra62_ bende var uyuşmazlık bende iğne olacağım bende şubatın başında gideceğim şeker yüklemesi yaptıracağim sen yaptırdın mı baya agrılarım oluyor sancı gibi ayakda durunca allah yardımcımız olsun
kubra62_ Bide iki gündür biraz ayakta durunca aşiri sirt ağrısı ve kasik ağrısı oluyor geceleri uyuyamıyorum sende nasıl durumlar
kubra62_ Şeker yüklemesi yapmayı düşunmuyorum ailede ztg genetik bir şeker hastalığı yok bebeğimde kontrollerde hep normal çıktığı için yapmiycam uyuşmazlık icin 28. Haftayı bekliyorum .
ahu301 mervesdoruk 22 haftalık olarak aynı şeyleri yaşıyoruz galiba, gün boyu hiç birşey yok, hiç hissetmiyorum, ama yatağa geçince kıpır kıpır. Acaba oda mı dinleniyor diye seviniyor