mervesdoruk Kızlar gece bu saat olunca asla uyamıyorum bebek içerde 🥊 yapıyor resmen sizinkiler nasıl uyabiliyormusunuz
melllbb mervesdoruk Benimde aynı yattım ama sağ sol dön dön uyuyamıyorum ya göbek ağrısı oldu bugün normal mi sizce göbek deliği acıyor gibi değişik bir ağrı
ahu301 mervesdoruk 22 haftalık olarak aynı şeyleri yaşıyoruz galiba, gün boyu hiç birşey yok, hiç hissetmiyorum, ama yatağa geçince kıpır kıpır. Acaba oda mı dinleniyor diye seviniyor
kubra62_ Ayy bizde yarın 25 haftalık olucaz her gece hangi yana dönsem orda tepreniyor acaba rahatsız mı oluyor diye diğer tarafa dönüyorum bu sefer orda başlıyor tekmelere ve bazen artık can acıtıyor uyutmuyor
kubra62_ Normalde erkek çocukları çok hareketli kızlar sakin olur derler yok bizde ters tepti kızım maşallah hiç durmuyor bı orda bı burda
mervesdoruk kubra62_ ay benimde kız bu saatte çok hareketli gün içinde genelde sakin ve uykuya dalamıyorum kıpır kıpır içim maşallah diyelim acaba hıçkırıyor mu tekmemi çözemiyorum benimki bide ters kafası hep midemde duruyor ayakları rahime vajinaya doğru duruyor
kubra62_ Rabiayce her geçen gün daha da zorluyor bence oralara gelelim bu günleri mumla ararız kesin😅😅😅
kubra62_ Çok güzel bir isim ,ismi gibi güzel ve zarif bir prenses olur inşallah Bizde eşim asker hamilleigimde yanımda olamıyor o yüzden hasret koymak istedi hasret ela 🩷 koyucaz
kubra62_ mervesdoruk sadece yeni doğan aldım bir kaç takım daha bişey almadım ya erken diye son iki ay kala almayi dusnuyorum eşim de burda değil o yüzden internet üzerinde alınacaklari alicam digerlerini de bir günde çıkıp halletmeyi dusnuyorum
mervesdoruk kubra62_ 5 yaşında oğlum var ondan beşik bebek arabası gibi büyük şeyler var kızımada annem kardeşlerim aldı 6 7 tane şuan hastane çıkısı zıbın çorap müslin agız mendili gibi ilk 40 cıkcak kadar eşyası var ben de ileri için alıcam kendi eksiklerimi alıcam pijama pet terlik fln battaniye puset örtüsü fln alıcam diğer ay bende başlayacağım inşallah 🙏 hepsine bayramdan sonrada yıkar üterlerim diye düşünüyorum oğlumu 36 haftalık doğurdum bu kaç haftalık olur bilemedigim için hazırlayıp bekleyeceğim herseyi