serenss Deniiibayyy benim de ilkinde böyle karartı gibiydi emin olamadım bir gün sonra biraz daha belli oldu. İlk idrarla yap sabah ufak bir belirginleşme varsa kan ver. Biraz daha koyusu 12 çıkmıştı bende
serenss Deniiibayyy evet awox… hatta ilk yaptığımda böyle ışık altında sağa sola oynatınca hafif belli oluyordu
Kelebekkkk34 Deniiibayyy 4.95e silik çizgi çıkardı canım çok hassas bi test çok başarılı. Senin çok belli olmuyo ama 4 falandır belki
Kelebekkkk34 Deniiibayyy bak canım böyle çıktı çok sevinerek gittim kan verdim 4.95 çıkmıştı. Yarın tekrar test yap bakalım koyulaşma olcak mı
Deniiibayyy Kelebekkkk34 benimki bence negatif o karartı bir görünüyor bir görünmüyor. Benimki bu kadar net çizgi değil :) adet olmazsam yarın kan vericem sabah sağlık ocağına:)
fehuvenus Deniiibayyy bu testten sonra kan verdiğimde 6.5 çıkmıştı. Awox 5 üstünü yakalıyor, bende öyle oldu en azından
bluemom24 Deniiibayyy awox test yaptıktan 3 gün sonra kan verdim 75ti yani testte silik çıktığında 20 küsür falandı sanırım