Deniiibayyy Kızlar Awox test normalde 25 mlu ölçüyor. Tabii ki normalde bunu vaadeden markalar daha minik rakamları da ölçüyor o ayrı ama sizde mesela 5-10 mlu çıkardı mı?
birumut_ Deniiibayyy Allah kahretmesin tüm testlerde pozitifi gören ben miyim tek anlamadım ki ldödkfkfk
serenss Deniiibayyy benim de ilkinde böyle karartı gibiydi emin olamadım bir gün sonra biraz daha belli oldu. İlk idrarla yap sabah ufak bir belirginleşme varsa kan ver. Biraz daha koyusu 12 çıkmıştı bende
buketdeniz19 Deniiibayyy içini açınca bazen net gözüküyor ondan dedim canım şuanlık yok gibi ama inşallah 🙏 vardırr
Deniiibayyy buketdeniz19 sabaha kadar adet olmazsam kan vericem sabah yarın cuma ya haftasonu gelmeden 😂
Deniiibayyy birumut_ bacım 31 imde yumurtlama akıntısı gördüm net eminim ağrısından akıntısından adetim de bugün görünüyor ama ben önceki geceden olurum hala olmadım yani adetim 1 gün gecikti diye düşün ay ne bok yicem yıldım
Elfksogl Deniiibayyy canım benimde senin gibi ama ben geçen ay kimyasal geçirdim sanırım ondan biraz düzen bozuldu dün adet günümdü olmadım 31 de yumurtamla 1 inde çatlama oldu ama adet için gelen giden yok dün test yaptım negatifti 😅
mvlgnlr Awox güvenilir mi sizce ben bu ay erken yumurtlama gördüm öylesine dpo7 de adetime 10 gün kala test yaptım bir kaç dakka için de aşırı silik çıkardı daha önce çok kez awox yapmıştım hiç çıkmamıştı