mervenur09_ Siiimsim genelde yanılır mısınz herkes kız dedi ama pipi diyen de çok iki oğlum var doktor bir kız bir erkek kordon da olabilir dedi kafam karışik inşallah kızdır 🤗
mervenur09_ azmira pipi görmeyin kız görün iki oğlum var tabi şaka bir yana sağlıklı olsun da gönlüm kızdan yana tabi ama rabbim ne nasip ederse baş göz üstüne
Siiimsim mervenur09_ 3 çizgi üst üste gördüm o yüzden kız dedim inş gönlünüze göre olur sağlıkla kolaylıkla
karamella_ azmira https://mutluresim.com/image/d4dddfae-37ba-4f19-b3a6-1559d343eb9d.X0eT1Z babada bakarmısın
3oglanannnesi mervenur09_ nubu aşırı belli eşittir işareti şeklinde ve yatay açısı ben bunlara bakarak yorum yapıyorum çıkıntı ikisinde de oluyor ama erkekte y şeklinde oluyor ve dik oluyor
mervenur09_ 3oglanannnesi yani kız mı diyorsunuz acaba doktor kordonu pipi mi sandi bir öncekinde kordon var demişti çünkü
twinmoms34 azmira inşallah dediğiniz gibidir 🥰 bugün doktor biri erkek diğeri belli olmuyor henüz dedi inşallah kızdır 😍
azmira karamella_ yani tahminde bulunmam için bebeği görmem gerek bu ultrason a tahmin yapamam üzgünüm