borulcem Asyarslan60 şimdide inşallah öyle bol bol olurda bunuda bolca emziririm 😊 cümlemize nasip olsun inşallah
Busranur_mnts yorgunannis illa görüyoz bacım😅 daha demin heryerime yağ sürdüm dünya gibi göbüşüm olmuş🤣
umutoglumm Asyarslan60 olsun sorun olmaz ben eczaneden wee baby di sanırım markası ondan almıştım göğüs ucu büyüktü içinde küçük kalıyordu gogsum ama cocuk emince vakumluyor ve baya dolduruyor ucunu çıkarıyor merak etmeyin
Asyarslan60 umutoglumm ay içimi rahatlattınız haftaya sezeryan olacağım sütüm gelir inşallah hemencecik
AuraMomB Bence hiç alakası yok halamın göğüs kısmı dümdüz bırak 75i o bile koca bi boşluklu kalıyor Ama sütü bolmuş
senaninn Asyarslan60 meme boyutu hiç önemli değil, senelerce 75 a taktım. şimdi oğlum 20 günlük güzel emiyor 🫠
Asyarslan60 senaninn ay ne güzel darısı bana sezeryan olacağım inşallah hemencecik gelir sütüm,nasıl zorlandınız mı tuttururken vs
namkol1 Asyarslan60 Resmen sadece göğüs ucu olan bir arkadaşım vardı. Meme yoktu denebilir. Ve 2 sene dolu dolu emzirdi maşallah. Büyük küçük olması ile bir ilgisi yok
Havin49_ Asyarslan60 meme büyüklüğü küçüklüğü ile alakası yok benim göğsüm kocaman 95 beden ama göğüs ucum nerdeyse hiç yok denecek kadar küçük pompayla sağım yapıyorum hem süt dolaba atıyorum hemde göğüs ucum çıkıyor
umutoglumm Asyarslan60 ben süt arttırıcı bı damla kullanmıştım doğumdan sonra adını hatırlayamadım ama araştırın isterseniz
senaninn Asyarslan60 bebekler küçükken ilk başta tutmakta zorlanıyorlar zamanla öğreniyorlar hiç endişe etmeyin 💓 sağlıkla gelsin inşallah
plnkrc Asyarslan60 benimde küçüktü ama maşallah çok fazla sütüm oldu 2.5 yaşına kadar emzirdim tamamen beslenmeyle alakalı bol su doğuma yakın bol bol rezene için depoları doldurun 😅