aslhnkrts9 Asyarslan60 benim kız prematüre doğduğu için zorlandım evet zamanla daha kolay tuttu kendisi şimdi de bıraktıramıyorum 😁
borulcem Asyarslan60 şimdide inşallah öyle bol bol olurda bunuda bolca emziririm 😊 cümlemize nasip olsun inşallah
Asyarslan60 umutoglumm mamajo diye marka aldım ama sanki ucunda boşluk kalıyor göğüs ucum çok büyük olmadığı için
umutoglumm Asyarslan60 olsun sorun olmaz ben eczaneden wee baby di sanırım markası ondan almıştım göğüs ucu büyüktü içinde küçük kalıyordu gogsum ama cocuk emince vakumluyor ve baya dolduruyor ucunu çıkarıyor merak etmeyin
Asyarslan60 Mutlu_Bir_Anne3 ahhh kalbimi bıraktım cidden çok doğru allahım yardımcımız olsun gerçekten❤️💕😍
Asyarslan60 Masalminik evet çok doğru gerçekten böyle örnekler gördükçe içim rahatlıyor Emzirme südyeni atleti alırken bile çok zorlandım,dümdüz duruyor diye ama galiba biraz çevre baskısı,utanma vs bilemiyorum inşallah daha rahat olmak lazım
3oglanannnesi Asyarslan60 olur olur süt garip hisseden bişey göğsünün dolup taktığını hayal et sürekli inan buna çok faydası oluyır
suragungor Asyarslan60 hic endise etme kardesun minyon zayif kucuk goguslu 2,5 yasina kadar emzirdi mama kullanmadi hic sutu yetti gayet
Busranur_mnts yorgunannis ah ah xjxj ben kilo aldım göğüslerim de büyüdü şimdiden sarkık gibiler emzirmeye nolacak bilmşyorum keşke 75 80 olsaydı 🥲
Busranur_mnts yorgunannis ağlaycam bekarken 52 kiloydum sabit güzeldi evlenirken baya kilo verdim 45le evlendim 1 sene içinde 58e çıltım o ara biyüdğ göğüsler hafif sarktı 58öe hamile kaldım şimdi 72yim 35 haftayım az kaldı daha fazla kilo almam inşallah bi de emzirme vs düşünemiyorum hallerini
Zeynepefem Asyarslan60 benimde ilk bebegimde gogsum 75 bedendi tam 2.5 sene emzirdim :) gogus buyukluguyle sütün ilişkisi yok, endişelenmeyin
nursemaa_1 Asyarslan60 benimde öyleydi hiç yokla var arasiydi sadece göğüs ucum vardı çok şükür emzirebildim bı sıkıntı olmadı korkacak endişelenecek bı şey yok emzirirsin inşallah
MhysaTheGreat Asyarslan60 emzirmeye başlayınca süt arttıkça büyüyor o yüzden size öyle gelmiştir sünüyor küçük olması daha iyi inan 🥶
anneoluyorummm103 Asyarslan60 benim 90 beden göğüslerim çok büyüdü ve çatladı dedim çok sütüm olacak herhalde ama çok az sütüm geldi artırmaya çalışıyorum. Ama çokta bir fark olmuyor. Bedenle alakası yok bence o yüzden endişe etme. Tutturma konusunda hastanede yardımcı oluyorlar zaten sadece bol bol emzirmeye çalış ben emzirmedim ağrım var diye şimdi meme tutmuyor çok pişmanım 😬
Busranur_mnts yorgunannis illa görüyoz bacım😅 daha demin heryerime yağ sürdüm dünya gibi göbüşüm olmuş🤣