kizinaasikanne Strongirl_ ben kızımı 36+2 de sezaryenle doğurdum ama bana ciğer geliştirici vurmadılar ve 2460 gr olarak doğdu. Ciğer geliştirici daha küçük haftalarda vurulur dedi doktorum okuyunca şaşırdım. Size geçmiş ve hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütsün 🤲🏻
Strongirl_ kizinaasikanne bende tam 35+0 da ve 1 gün sonrasında vuruldum ciğer geliştiriciyi doktorum bu konuda hicbirsey demedi. Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun umarım sizde evladiniza kavusmussunuzdur 🌸
Strongirl_ bsibel rabbim sizi de evladiniza sağ salim kavuştursun. Seseryan olacaksanız hiç korkmayın. İnanın abartılacak kadar büyük bir olay değil. ♥️🤲🏻
Strongirl_ Sultan_ayd34 ben 33 bin küsur ödedim. Sezeryan doğum 29.900 spinal anestezi için de extra 5000 civarı bir ücret aldılar.
kizinaasikanne Strongirl_ Kavuştuk şimdi 3 yaşında ve abla olmaya hazırlanıyor canım kızım ❤️ inşallah sizde kavuşursunuz en yakın zamanda 🤲🏻
Strongirl_ busrabasdas merhaba, evet çok memnunum. 2 doğum 2 kürtajım oldu kendisinde. Aile gibiyiz. İstediğim herşeyi sorabiliyorum. Sezeryam mecburi oldu benim. Kendisi normal doğum destekçisi. Para için ya da kolaylık için seseryana yönelebilecek biri değil
busrabasdas Strongirl_ çok teşekkür ederim ben de kendisine gitmek istiyorum ancak biraz soğuk gibi geldi o yüzden sormak istedim