Rabia-Bay44 idilaytun 2.hamileliğim ama ilk çocuğum daha önceki bebeğim de 20.hafta da doğdu yaşamsdı vefat etti
Rabia-Bay44 idilaytun İnşallah canım hiç korkma ondan haftaları çok küçük destek almaları en güzeli sen hep dua et sütünü sağ biz moralimizi yüksek tutmalıyız onlar hissediyor
Rabia-Bay44 idilaytun Şükür şuan iyi kilo alımı başladı durum stabil deniliyor dua ediyoruz sürekli iyi olucak inşallah
idilaytun nrybysk selam canım bize de stabil diyorlar ancak dün mama istediler sütüm yetmiyor galiba o duruma çok üzüldüm
nrybysk idilaytun sen götür annesi olsun beslensin büyüsün hiç önemli değil bunlar sen iyi ol o da iyi olacak hızlıca toparlayıp evine gelecek canım benim hep aklimdasin
idilaytun nrybysk Allah razı olsun dualarını eksik etme olur mu çok korkuyorum🥹 sen nasılsın tansiyonların bebeğinnasıl
nrybysk idilaytun şimdilik iyi gidiyorum inşallah böyle devam eder Allah yardımcımız olsun annelik ne zormuş 🥹
2bebisannesyim Rabia-Bay44 Rabbım bu hayırlı günlerin hürmetine sağlıkla bebeisinizi en kısa zamanda evinize getirmeyi nasip etsin inş Rabbım hiç bi anneye evlat acısı gostermesin sizede ins