havva_5 Fundayim bilmiyorum canım doktor söylemedi ya yumurtaların büyümüş dedi ama daha önceki kontrollerde biz bi tane sağlıklı yumurta istiyoruz fazlasını istemiyoruz bi tane yeterli demişti. Doktorum çok iyi hoş da sormayınca da sayısal hiçbişi söylemiyo 🤣 ilaç ağrı kesici olarak mı sordun anlamadım eğer öyleyse yok içmedim. Yumurta içinse femara kullanmıştım
havva_5 umutetm amin inşallah, benim kasıklarım değil de genel karnımın her yanı ağrıyo ya tıpkı regl ağrısı gibi, normalde de böyle bi hafta kala zaten ağrılarım olur anlarım reglin geldiğini. Geçmek bilmedi hala çekiyorum
havva_5 Fundayim inşallah ama ağrıyo hala ılık duş aldım geçer diye ama yok aynı reglim yaklaşırken olan ağrı bu tek bi fark olsa anlıcam ama yok malesef 🥹
Fundayim havva_5 benim bir yumurtam vardı sadece ovitrelle vuruldum. Bugün doktora adet oldum yazdım bu ay dinlen sonra klomenle bir kaç yumurta elde edip deneriz dedi. Bende direk aşılama mi yaptırsam bilmiyorum. Yada bı rahim filmimi cektirsem yapisikmi tuplermi tıkalı. Ne biliyim
havva_5 Fundayim önce rahim filmi çektir zaten aşılama düşünüyosan doktorun isteyecektir bunu mutlaka.
havva_5 Fundayim adetten sonra çekiliyor ben öyle çektirdim daha doğrusu doktorun yönlendirmesiyle. İşlem esnasında belli olur kapalı ya da yapışık olanlar öyle bi durum varsa açmaya çalışıyolar biraz adet ağrısı gibi doluluk hissediyosun kasıklarda anestezili de yaptırabilirsin. İnşallah sonucu iyi olur yaptırırsan da
umutetm Ben anestezi olmadan yaptırmak istedim çok acı hissettigim için yaptıramadım anestezili yaptırmak zorunda kaldım ama bi sorun çikmadı sükür sen anestezi olmadanda yaptırabilirsin fazla büyütülecek bişey değil acı durumu kişiden kişiye değişen bişey gözünü korkutma
umutetm Anestezili yada anestezi olmadan ikiside en fazla 15 dk sürüyor kendi durumuna göre ayarlaman iyi olur
Fundayim Acı esigim düşük anestezili yaptırırım. Sağolun kızlar sıradaki hedef bu, bakalm daha neler yasiycaz bu yolda. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
umutetm Fundayim aminnnn Bazı doktorlar kendisi göndermiyor filme sen iste eger önermezse faydalı gerekli bişey bilgin olsun umarım bu güzel gecede isteyen kimsenin kucağı boş kalmaz
yasarbebek Bu gecenin hatrı ve hürmetine rabbim ne isteğiniz varsa nasip etsin inşallah hepinize🌸 istediğiniz mucize beklemediğiniz anda önünüze çıksın 🤲
Tamarix Fundayim canım benim yaşım 36..7. Seneye girdi evliliğimiz bende çok zorladım olmadı takdir i ilahi dedim..Veren de Allah alan da Allah ondan ötesi boş..Yıpranıyor insan anlıyorum seni..Ben rabbime bıraktım artık kendimi üzmekten başka hiçbir şeye yaramadı işlemler çok ağladım çok üzüldüm ve kapattım defteri
Tamarix Fundayim benim eşimden kaynaklı görünüyor yapacak bir şey yok her şey nasip ondan öte yol yok