Fundayim Kızlar psikolojim yerlerde. Hiç bir sorun yok buna rağmen olmuyo ve bi kezde iğneyle deneyelim dedik yine olmadı. Nasibi cokmu zorluyorum Rabbim vermiyo işte.
umutetm Fundayim çok zorlamakla alakası yok benimde moralim bozuk bugün ama verende alanda allah biz nasibimi aricaz rabbim isterse verecek üzülmeyelim 🙂
hellobb Fundayim Canım insan çok üzülüyor seni çok iyi anlıyorum ama üzülme lütfen. Bu süreçte stres yaşamamamız da çok çok önemli. Hepimiz istiyoruz çabalıyoruz ama en hayırlı zamanı Allah biliyor. Elimizden başka bir şey gelmiyor maalesef. En sağlıklı en hayırlı zamanda nasip olsun inşallah ikimize de her isteyene de. Benimde iğneli 2. Tedavim konuşmuştuk seninle. 3. 4. De olanlar var umudumuzu kaybetmememiz gerekiyor. Lütfen üzme kendini 🫂💐
umutetm Bende ovitrelle aşılamanın 14. Günü kan testim negatif çıktı pozitife dönme ihtimali varmıdır
Fundayim umutetm ilk mi senin, yaş kaç ? Tabiki Allah’ın dediği olur vardır bı bildiği her zaman ona bıraktım bı yandan çabaladım ama yoruldum artik
Fundayim hellobb canm yaş 35 benim acelem bu yüzden ve hani esimdede bendede bı sorun yok olmuyo delircem artık iğneyle garanti olsun dedik oda olmadı . Şimdi doktoruma yazdım bu ay dinlen sonra ilaçla bir kaç yumurta elde etmeye çalışcaz dedi. Bir yumurtam vardı iğne olduğumda. Bakalm direk aşılama yapalım diycem ama bu ay akışa birakcam.
hellobb Fundayim Anladım canım. Bu ay dediğin gibi akışa bırak, dinlen. Kafanı rahatlatmaya çalış zor olsa da diğer aya daha yüksek moralle başla. İnşallah çok güzel olacak sonucu 🙏🏻
Tamarix Fundayim canım benim yaşım 36..7. Seneye girdi evliliğimiz bende çok zorladım olmadı takdir i ilahi dedim..Veren de Allah alan da Allah ondan ötesi boş..Yıpranıyor insan anlıyorum seni..Ben rabbime bıraktım artık kendimi üzmekten başka hiçbir şeye yaramadı işlemler çok ağladım çok üzüldüm ve kapattım defteri
umutetm Fundayim inanki bende yoruldum içimi bir bilsen her defasında başa dönmek ne zor oluyor ama beklemekten gayret etmekten baska yapacağımız bişey yok keşke olsa😔
Fundayim umutetm valla sürekli bı sebep buluyorum. Şimdide acaba rahimde yapışıklık mi var diye ona taktım
Bhar34 umutetm yumurta hormon testi canım belki o düşük o yüzden çatlatmayla olmuyor o düşük olunca Doktorlar direk tüp bebek diyorlar
umutetm Fundayim hiç bişeye takma sadece zamanı gelmediğini düşün diğer aya odaklan ben sana diyorum ama bende öyle yapmaya çalışıyorum aslında 😊
havva_5 Fundayim o kadar karnım ağrıyo ki reglime de 4 gün kaldı ya çok moralim bozuluyo ilk kez aşılama denemiştim olmadı mı acaba diye düşünüyorum ama bu regl ağrısı ya 🥹
umutetm havva_5 benimde 3 gün geçti ama kanda yok bekliyorum bende kasıklarım ara ara inanılmaz ağrıyor sadece dua edebiliyorum rabbim bu hayırlı gecede hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere isteyen herkese
havva_5 umutetm amin inşallah, benim kasıklarım değil de genel karnımın her yanı ağrıyo ya tıpkı regl ağrısı gibi, normalde de böyle bi hafta kala zaten ağrılarım olur anlarım reglin geldiğini. Geçmek bilmedi hala çekiyorum
havva_5 Fundayim inşallah ama ağrıyo hala ılık duş aldım geçer diye ama yok aynı reglim yaklaşırken olan ağrı bu tek bi fark olsa anlıcam ama yok malesef 🥹