buketdeniz19 diamondred canım 5+1 kese 6+1 de kalp atışını duyduk biz bebeğin gözükmemesi çok normal daha çok küçük
diamondred buketdeniz19 çok teşekkür ediyorum doktor da sorun yok dedi ama ilk olunca tedirgin oluyor insan
rabiaprlar Bende 6. Hafta 3 günlük gebeyim bebeğim görünmedi kese var dedi ama bebekte kalp atışı da yok kafama çok takıldı sizce 8. Hafta içinde gitsem daha mı iyi
turkan__1 rabiaprlar merhaba bugün bende de böyle oldu 6 hafta 5 günlük. Kese var ama bebek de yok kalp atışı da. Doktor olumlu konuşmadı. Beta hcg bakıldı 528 çıktı. Haftasına göre çok aşağı çıktı. Kese de 4.8 mm. Boş gebelik diye düşünüyorum(((pazartesi tekrar gideceğim beta bakılacak. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur
Busranur_mnts rabiaprlar benmde 6+2de sadece kese gördüm çok normal kafana takma 7 8 haftada gidersin bebeği de görürsün
tuba_grz diamondred benim yengemin 6 haftalıkken kese göründü dedi kalp atışıda 8+ 2 de duydum dedi demek ki normal bazıları geç döllenmiş oluyor
tuba_grz Bende 5+ 3 kese göründü ama vajınadan baktılar göründü daha kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi oda 6+2 oluyor duyulmaz diye düşünüyorum erken olabilir
cansukandemir53 Ya kızlar birey sorucamya bugun test verdim de progestan mıdır nedir 10,9 çıkmış sınırda doktorum ses atmış dedi işte normlde 20lerde olması lazım ama bizimki sıkır 10 :dedi en azından 10da dedi progestan ilaç verdi kötü birşeymi bu