mervetulu12 diamondred canım bende de 5+2 de sadece kese göründü.6+1 de gittim tam o zaman ne Yolk saç göründü ne de bebek yerleşmiş. Bu hafta tekrar gideceğim. Bana da geç döllenmede dedi
Busranur_mnts diamondred normal csnım ben 5+2de kese bile göremedim 6+2 de kese 7 haftada bebek gördüm
diamondred Alegria yolk saci ben de sordum doktor o kadar araştırmayın gerek yok dedi iki hafta sonra gel dedi
Alegria Alegria ben desormuştum neden o bile yok diye , bana da kızmıştı doktor 😂 kese kaç mmdi peki? Ona göre haftası yazıyo da
diamondred mervetulu12 bana bir şey demedi ama yolk saç yoktu geç döllenme de demedi iki hafta sonra gel dedi kalp atışi icin
aslmoms diamondred evet evet benmde kalp duyulunca hafta söyledi. Çok endişelenmiştim hatta. Şükür şuan 11+4 Sağlıcakla gelsinler inşallah
mervetulu12 diamondred benim doktorum da Yolk sac ile ilgili bir şey söylemedi gördüm de demedi görmedim de demedi ama burda Yolk sac yazınca herkes herhalde bende yok dedim bende ☺️
diamondred Alegria şehir hastanesiydi çok detay vermedi haftasını bebekten sonra söyleriz dedi bundan sonra klinikte devam edeceğiz
mervetulu12 diamondred rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım hepimize bu mübarek günde 🤲🏻
Busranur_mnts diamondred öyledir canım insan çok endişeli oluyor ama stres yapma biraz sabır gerekiyor 🥰