Seyma190623 Nurhyat01 doğuramadım canım 😂 uğraşıyorum her şeye 38+1 de kontrolüm vardı çatı muayenemi yapmadı doktorum. Pazartesi 39+1 e kadar gelmezse o gün yapılacak eğer açılmam varsa suni isteyeceğim yoruldum çok
borulcem Nurhyat01 bende 37+1 im benimki biraz minyon o yüzden durduğu kadar dursun diyorum da bende dayanamıyorum benim ikinci bebeğim 2cm açıklığım ve 90 ları gören sancılarım vardı 6 gün önce hala sık sık oluyor ama gelmek bilmiyor 😅
cicekbahcesi_ borulcem borulcem bende 34+3 sancım 33. haftamda 90 a kadar çıktı açıklık yok ama rahim ağız kısalığı var sancılarım şuan azaldı geçen nst de en fazla 60 a kadar çıktı düştü bir kaç kere acaba normal doğum olur mu bende içerde dursun istiyoruz biz daha yeni 2 kilo olmuşuz çünkü
borulcem cicekbahcesi_ açıklık yoksa sorun yok dikkatli olun en az 36 yı görmeye çalışın inşallah erken haftalarda yatış verip ciğer geliştirici yapıyorlar yaptırdınızmı
melikelina Nurhyat01 valla ananas yiyip bol bol elimle yerleri sildim 😁 ertesi güne sancılarım başlamıştı
cokkasmabeabi Nurhyat01 tek sayılarda bol bol hurma. Aralıklı yiyip total’de 21 25leri buluyordu. Adaçayı, böğürtlen yaprağı çayı ikişer bardak (günlük) korunmasiz ilişki ve bol bol hareket, çömelme kalkma, merdiven inip çıkma, yürüyüş
ay_isigix Ben en son 36 da girmiştim 3200 dü kilosu yarın randevum var 37 oldum kaç kilo aldı bilmiyorum ama iri bebek dedi acaba benim de normal zor olur mu bu arada devlette misiniz
Ars2223 Nurhyat01 hamileliğim boyunca hep hareketliydim merdiven inip çıkıyordum bide ben sürekli mutfak tezgahından tutunarak çök kalk yapıyordum 38+4 doğumum gerçekleşti 6 cm ile yatışım yapılmıştı 3 saat de doğurdum
Nurhyat01 Ars2223 ooo maşallah çok güzel ben de sürekli öyle yapıyorum eğil kalk eğiliyorum bekliyorum derin çömelme pilates topu yürüyüş hepsini deniyorum inşallah benim de haftaya kendiliğinden o açıklıkla gelir 😁
hmerve20 Nurhyat01 bende 37+2 deyim. Doktor 2 gün önce kilosunu 3250 demişti Bende hemen doğurmak istiyorum çok ağırlaştım zorlanmaya başladım. Tek yaptığım hurma yemek şuan
Nurhyat01 hmerve20 evin içinde eğil kalk hareketli ol en azından bir şey yapamıyorsan hareketli ol ve çömel kalk sürekli