Kitappsever_1 Havin49_ ya hayırlı olsun bebekler kaç haftalık oldu neden doğum oldu ki biraz daha durduramadilar mi
demirrleydi_ Havin49_ kız ne ara doğurdun hayırlı olsun gözün aydın nasıl şimdi ikizler durumları iyidir umarım sen nasılsın daha erken değil miydi ya
Havin49_ demirrleydi_ evet cnm 31 haftalık doğum yaptım bebekler yoğun bakımda malesef en az 1.5 ay dedi doktor
2oglusannesi15 Gamzekrkc1 Hangi renk su sızıntısı Bu arada Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊
eed21 Havin49_ Hayırlı uğurlu olsun Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin tez vakitte kucağınıza alın sağlıkla evinize dönün inşaAllah 😍
demirrleydi_ Havin49_ olsun sağ salim gelecekler yanına sen moralini bozma maşAllah hemencecik toparlansınlar 🤲🏻🥰
Gamzekrkc1 eed21 evet 2 gün önce kavuştuk şükür💕 Doğum hikayem biraz sancılı o yüzden bahsetmeyeyim en son epidural alıp 1saat sonra doğurdum 🌸
Gamzekrkc1 irmkc evet canım 48 saat kendi kasılmalarım+suni sancı sonunda epiduralli kavuştuk elhamdülillah. Tünelin sonu çok güzel 💕☺
2oglusannesi15 Gamzekrkc1 Benim şeffaf geldi ama enfeksiyon olabilir dediler daha çok erken korktum 20 haftalık
Ceyx Gamzekrkc1 bana da yatış önerildi ben kabul etmedim. Hafif sızıntı vardi suyumda bebeğin suyu iyi sancım yok nst de normal şuan biseyim yok gitsem mi bilemedim