Deletedmom_878 melike__41 yaaa akşam bi daha yapıyım atıyım keşke adetten hemen sonra başlasaydım koyulaşmayı görürdük en azından
Deletedmom_878 4bebe bende öyle düşünüyorum da bir yandan da kaçırırım siye düşünüyorum günde bir test yeterli mi
4bebe Deletedmom_878 ben aynı saatte yapıyordum her gun nbırtame testlerınız fazlaysa sabah aksam yapabılırsınız normalde koyulasmayı gordugum zaman sabah aksam yapmıstım ama sızın daha var gıbı gorunuyor
besim96 Merhaba, benim de döngüm 32-33 gündü 2 ay ovulasyon testi yaptım 12.günde falan pik olmuştu iki ayda da. Bence en geç yarın öbür gün pik olur sizin de 🌷
Deletedmom_878 4bebe anladım canım bence de bir iki günü var gibi başta silikti bekledikçe koyulaştı bide
4bebe bebegimle_ben evet sılıklestıgı zamanıda degerlendırın mutlaka saglıcakla bekleyen herkes bebısını kucagına alsın
zynp92 Deletedmom_878 akşam testi terkarla böyle çıksa bile yarın büyük ihtimalle pik göreceksin bence çünkü koyulaşma var
Deletedmom_878 zynp92 aşkım ilk yapınca silikti biraz zaman geçince koyulaştı kuruyunca biraz silik gibi duruyor ilk defa yaptım 10. Gün bugün döngüm genelde 30 31 32 33 gün geçen ay 33. Günde oldum normal mi sence akşam kaç gibi yapmalıyım
zynp92 Deletedmom_878 ilk 10 dakikayı baz alıcaksın gebelik testi gibi değil bunlar yani en geç 10 a kadar yapabilirsin sıvıyı azalt tekrar yap bakalım canim ben öyle yapıyordum
Deletedmom_878 zynp92 ilk 10 dakika silikti canım sonra koyu gibi oldu bende şaşırdım pik olur mu kaçırır mıyım diye stres yaptım bi an akşam 9 da Bi daha yapıyım bugün 3 te yaptım 3 saat sıvı almadım canım
zynp92 Deletedmom_878 aradan en az 8 saa geçmesi lazım ama kacirmazsin ya 10 dakikadan sonraysa o zaman siliktir bence durdukça koyulaşıyor çünkü stres yapma hiç kacirmazsin istiyorsan yap şimdi ilk 10 dakikayı baz al silikse daha var pik olmasına ama koyuluk varsa pikin yakındır uzun sürmeyecek bence seninde
Deletedmom_878 zynp92 bence de çok silikte değil gibi bilmiyorum ki şu yumurtlama günlerimi bir öğrenseydim aşırı stres yapıyorum sebepsiz of
bebegimle_ben 4bebe simdi canim pik koyu cizgi oldugunda ve siliklesmeye basliyor yumrutalik gunu geciyor yavas yavas azaliyor o zamanda mi arka arkaya iliski olucak canim
zynp92 Deletedmom_878 bende senin gibiydim olacak mı olmayacak mı hiç kirkma sters yapma emin ol olur zaten bir anda koyulaşma oluyor yaptın mı ikinci testi