GirlandBoy_Mom Meriveannesi evet canım yiyebilir o aylarda şuan tadımlık karnını doyurmayacak şekilde
GirlandBoy_Mom Meriveannesi pirinç unu, irmik, avakado, yemek suları, çorbalar, yoğurt, kabak, havuç, muz, armut, elma kısaca herşeyden tadım yapıyor bide diş çıkaracak uçları belli oluyor çıkınca daha rahat yer çiğnemeye çalışıyor şimdiden
Meriveannesi GirlandBoy_Mom pirinç unı nasıl veriyor usn canım aydınlatır mısın beni 😊irmik birde neyle karışım yapıyosun
GirlandBoy_Mom Meriveannesi atıyorum yarım kaşık pirinç unu koy tabağa sıcak suyla aç istediğin kıvama gelince ben içine yarım organik bebek bisküvisi ve avakado bazen muz ezip veriyorum canım bu pirinç unlarının pişirilerek yapılanı varda hero baby kullanıyorum ben sıcak suyu direk üzerine döküyorsun
gunespera GirlandBoy_Mom ay ben hiç memnun kalmadım ondan kızımın tüm bağırsak düzenini bozdu ishal olmuştu hastanede doğduğu gün hip combiotic verdi hemşireler hep onu kullandım çokta memnundum şimdi yine hamileyim doğuma yakın ondan alıp koyacağım doğum çantama inşallah oğluma da yarar
GirlandBoy_Mom gunespera 6 gündür kullanıyorum şükür bi sıkıntı olmadı alıştı ishal de olmadı severek içiyor