Danlabgrc Seherrrrr 16 da az bişey belli olmaya başlamıştı ama 20 haftadan sonra hakkından gelemiyorum 24 haftalık olduk artık egilemiyorm bile😑
Minikkimyager Seherrrrr 14 haftalık olduk daha yeni çıkmaya başladım kilo ile de alakalı kiloluların karnı geç çıkabiliyor 52 kilo ile hamile kaldım .sağlıklı olsunlarda göbüşümüz elbet büyücek 🥰
cansuuhakann Göbek kişiye göre değişir. İç karnın geniştir veya değildir. Sporcusundur iç karın kasların sıkıdır çıkmaz vs vs. Daha bir çok etken
Seherrrrr d190516 bende 11 haftalik olacam yarin InsaALLAH bende sabirsizlaniyorum gobek ciksin bir an once
mrsssblt Seherrrrr Sonra da doğursam da şu göbek gitse diye yalvarıcaksın. Çünkü büyüdükçe çorabını bile giyemeyecek hale geliyorsun 😔 Ve bu çok kötü Allah kimseye muhtaç etmesin Allahtan yaz geliyorda terlikleri giyip çıkacağım diye seviniyorum..
Seherrrrr d190516 Levmel Minikkimyager Levmel Rabbim hepimizin cocuklarina saglik versin sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin InsaALLAH ❤️🙏
Sinem21 Seherrrrr 21/4 bu hafta kendini belli etti daha o da sadece ben fark diyorum giyinince gidiyor 😂
Gebeyimm Seherrrrr kadının yapısıyla alakalı benim hamilelik öncesi de biraz göbek vardı o yüzden 15-16 haftadan sonra çıkmaya başladı şuan 35. Haftadayız çığırından çıkmış durumda 😂😂baZılarınıN 20. Haftada bile hafif çıkmış oluyor yapıya bağlı