Gulumsaw feyza24 çok silik çıkmış ama belli muhtemelen vardır adet geçmesini beklemek istemiyorsanız kan verin direk🥰
busraisa feyza24 çizgi görünüyor pozitif gibi ama bnce adetinden sonra kan testi ver tamamen kafan rahat olur
pimpirikliana feyza24 Bence var gibi inşallah sağlıklı ilerler 🙏SAT ve BAT tarihiniz ne yumurtlama ne zamandı 🫠benimde adetime 4 gün var bugün test yaptım negatif.
feyza24 Gulumsaw o kadar değişik hissediyorum ki 3 ay önce 6 aylık bebeğimi gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldım açık omurga ve chiari tip 2 hastalığı yüzünden ve şuan bu testte yanıltsın istemiyorum awox yanlış vermez değilmi
feyza24 pimpirikliana Son adet tarihim 21 Aralık 3 gün var şu an adetime Ovulasyon testi kullanmadım 2 3 4 Bir de 6 ocakta ilişki oldu o kadar
pimpirikliana feyza24 Anladım 🫠sat 25 Aralık bat 19 ocak bende ovülasyon yapmadım takvimde 5 Ocak gösteriyordu yumurtlama. Bugün test yaptım negatif çıktı ama
Busranur_mnts feyza24 bence var awox bende de 3 gün kala böyleydi 25 çıktı yarın yine test yap koyulaşma olur kan verirsin
feyza24 Busranur_mnts öyle yapıcam bende yarın bi daha yapıcam sonra doktora gidicem ben 3 ay önce bebeğimi kaybettim doktora danışıcam hemen
feyza24 pimpirikliana bende ovulasyon yapmadım canım benim bidahaki ay alırım diye düşünüyorum Allah nasip etti galiba isteyen herkese nasip etsin hepimize hayırlı evlat versin
Busranur_mnts feyza24 sağlıkla kucağına alırsın inşalah canım folik asit kullan mutlaka ben solgar marka kullandım temiz içerikli