Atiye2727 Ya isim konusunda kararsız kaldık ben kayınbabamı seviyorum ama adını koymak istemiyorum adı Halil eşim de adını koymak istiyor eşimin adı da İbrahim Halil İbrahim koymak istiyor caiz mi değil mi onuda bilmiyorum ben ikisini de istemiyorum ne yaptıysam ikna olmuyor delirecem vala ne yapacağımı bilmiyorum fikir verin nolur
Nslsh-989 Atiye2727 annenin izni olmadan ismi veremez nüfusta şikayet ederim diye söyleyin hadi halil diyor kendi adını ne ekliyor sizin hiç mi hakkınız yok
Alya05 Atiye2727 sizden bir tane daha olsun istemiyorum de 😁 Baba : Halil Oğlu : İbrahim ⬇️ Çocuk Halil İbrahim Ne gerek var Allah aşkına
htc5858 Atiye2727 bu kadar da bencillik pes valla ya😑 hem kendi adı hem babasının adı şaka gibi, yani bütün acı ağrı siz çekin bütün bedeniniz bozulsun ama isime gelince hep başkası karar versin 😒size isteğiniz dahi sorulmasın. Kesinlikle kabul etmeyin yani o babaysa siz de annesiniz en azndan bir ismi siz seçin bir ismi eşiniz ortak bir ad olsun
Mervekaram22 Atiye2727 halil İbrahim çok güzel bir isim ama sizin isimde hakkınız var eşiniz sizin görüşünüzede önem vermeli bu konuda sizin hakkınızın oldugunuda söyleyin dile getirin
Atiye2727 Nslsh-989 ya Halil de istemiyorum sonuçta onu ben doğuruyorum benimde hakkım yok mu dedim neymiş kaynanam diyor babanın rızası olması gerekiyor tabi anneye de düşüyor ama baba rızası önemliymiş bunu oğlunun önünde söyledi iyice götünü kaldırdı afedersin çok sinirlendim ne olacak bilmiyorum
Atiye2727 htc5858 ya ben istemiyorum normal de iki isim konulmasını hiç istemez ve kızlarımda iki isim koyacaktım hayır tek isim seviyorum iki isim sevmiyorum diye bende tamam dedim e buna gelince neden iki isim koyuyorsun ve tabi Kendi adı olunca koyar
Nslsh-989 Atiye2727 valla sonuna kadar diret canım sonuçta 9 ay her türlü cefayı biz çekiyoruz kaynananın hele hiç hakkı yok söz söylemeye
Atiye2727 Nslsh-989 zaten ne yaptıysa o yaptı dengesiz vala önünde böyle söylemese gaza gelmezdi öyle yapacağım ama benimki çok inat çok nasıl baş edeceğim bilmiyorum 😑
htc5858 Atiye2727 çok sinir bozucu bir durum ya, günde belki 4 5 post görüyorum bu şekilde, yazık çok kötü yani annelere çok üzülüyorum, bazı eşler gerçekten çok bencil ya, doğum stresi yetmez gibi birde isim stresi yaşıyorlar 🥲
orhismommmmmm Atiye2727 aynı sorun bizde de var halil yine güzel bizimki Orhan koymak. İstıypr babasının adı yanına ek isim istemıyor evi terk etti yatağı ayırdı hala konuşmuyoruz 1 hafta olacak nefret edıyorum böyle aptal erkeklerden gerizekalılar
Atiye2727 orhismommmmmm aman yarabbim yaaa niye bu kadar inatçılar anlamıyorum vala çok aptallar yemin ederim delirecem ne yapacağımı bilemiyorum 😑
orhismommmmmm Atiye2727 benden habersiz gidip hastane çıkışı yaptırmış üstünde sadece Orhan adı yazıyı pasta yaptırmış sadece Orhan yazıyo dalga gecer gibi koymak istemıyorum
Atiye2727 htc5858 Ayn öyle benim kaynanam öyle yaptı dedim biz o kadar çekiyoruz hiç mi anneye düşmüyor yok dedi babanın rızası olmadan olmazmış bilmem neymiş benimkide salak gibi gotu kalktı afedersin ama bizi insan yerine koyma yanları bende koymiacm daha çok var bakalım ne olacak bilmiyorum 🥴
orhismommmmmm htc5858 döndu gerizekalı. Konuşmadık hiç oh koca yatakta tek başıma yatıyorum döne döne😂 bide ben çok fenaymışım jdjdjsjsj ism koymadım diye ya o ya ben pes edecez ultrasona gittik doktor dedi çocuk çok sinirli annesi sen üzgün musun dedi