Alya05 eslem2121 Herkes anlatmış kendini haha bende biraz bahs edeyim kendimden 😁 Tesettürlüyüm Boy 1.70 kilo 60 Yay burcuyum hahaha bana hediye almak isterseniz diye söylüyorum 19 Aralık doğmuşum bu sene geçti seneye alırsınız artık 😁😂😂🤣 Güzelim işte 😁🤣😂
svlsu kartanesi___ 1oglanannesi penbe_karisi Baklavaseverim deletedmom43191 yorgunannis jalepone Daha önce denk gelip konuştum hemen hemen her posta görüyorum ve sohbetleri çok sarıyor 😁 QueenBahar_
eslem2121 deletedmom43191 😘aşkom beyaz tenli ela gözlü orta boylu orta kilolu bir gacıyım😂 @Alya05 @1oglanannesi @kartanesi___
deletedmom43191 eslem2121 bende beyaz tenli 1.65 boyunda stresten 90 kiloya çıkmış tesettürlü biriyim 😍
1oglanannesi eslem2121 güzeller güzeliyim desene maşaAllah 🥰🌹 bende beyaz tenli zayıf kahverengi saclı gözlü orta boylu gacıyım🤣
eslem2121 deletedmom43191 hemen yazıom @pembepapatya sen 😂 @Alya05 kesinlikle çok merak ediom @asil15 @ErsBegAs seni görmüştüm aşko. Göbüş postunda saçlrın kısaydı çok ttlı bir bacı @kartanesi___ çok merak ediom @ppmerlinpinar @hd_d @Havin49_ @nuraymommy @Bu0 @Gamzeee__ @kimchikimdi @Masal2021 @ikiprensesannesi___ @penbe_karisi @bebeklerim__ @osimdiannee @annekiz6141 @Anneoluyorumm00 sohbetimizden sonra ruh ikizi olduğumuzu düşünüyorum sni de merak ediom bacım @LadyX @aselinannesi38_ @QueenBahar_ taze anniş @Blueeberryy Unuttuğum varsa affedin 🙏