Alya05 Birbirimizi görmeden sohbet edip arkadaşlık kurduğumuz kişiler var 🥰❤️yüzünü boyunu posunu görmek merak ettiniz kişiler kimler Benmkiler @eslem2121 @deletedmom43191 @LadyX @ikiprensannesi_ @Herseydenbiktim @kahvesever__
Herseydenbiktim Alya05 Kemiklerime kadar ağrı ates, sağol bitanem. Çocuğa aşı yaptırdık aktif olamadim💖
deletedmom43191 Alya05 ohooo cok varrr @Deleted33000 @eslem2121 @Blueeberryy @ikiprensesannesi___ @Alya05 @ErsBegAs (bu arkadaşımızı gördüm ama cok tatlis kısa saçları daha da guzellestirmis onu) @Herseydenbiktim @penbe_karisi @QueenBahar_ @Fatma_furkan1996 bu liste uzar da uzar gözümü yeni açtım yeni uyandim hatirlayamadiklarim varsa özüüür 😘
Alya05 ikiprensesannesi___ frofildrn anlaşılmaz boy pos endam gerek 😁😁 Sen siirttesin gelince göreyim seni 😊
kartanesi___ Alya05 Ben yorumlaştığım herkesi merak ediyorum ama en çok şu kızçelerle konuştuğumuz için onları merak ediyorum 😂 @ikiprensesannesi___ @eslem2121 @penbe_karisi @QueenBahar_ @BlackFish2113 @Fatma_furkan1996 @aselinannesi38_ @osimdiannee @Saraylokumu @Deleted33000 @LadyX @Havin49_ @bademli_puding (dünkü muhabbeten dolayı seni çok merak ettim pp çok küçük anlaşılmıyor🤣dün keşke kanka olsaydık dedim içimden🤣) Başka aklıma gelen oldu mu etiketleyeceğim😁 Ay ben kendimi anlatayım 1.64 boyundayım 65 kiloyum (hamilelik öncesi kilosu tabii🤣) kıvırcık siyah saçlıyım, açığım, beyaz tenliyim ayyy izdivaç programına katılmış gibi hissettim kendimi🤣🤣sigortam da var🤣
aselinannesi38_ kartanesi___ yaa yiycemm bende seni çok merak ediyorum canım 🤭🤭🤭 gel ben alayım seni bana izdivacın olayım 🤭☺️