Deleted33000 meryossss evet bende anlamıyorum ne yapıyorum ama bı bakıyorum gece olmuş bak bu gece bebeğimi yıkadım çay bile yapıp icemedim inanki
aybalasmom Deleted33000 ayyy gel merakını gidereyim canım🤭🤭 şaka bi yana ben de seni çok merak ediyorum yaaa🤭
Meriveannesi Deleted33000 bende isterdim canım en şok yüz simanı merak ediyorum kızzzz🥰kapalımıydın sen
Meriveannesi Deleted33000 kız yaaa profilin de güzel miş ha😂😂 gözlerimin önünde brbrlerni seviyolar 😂kaç yaşında sın canım
1ogrencianne 1oglanannesi kpss çalıştığımız dönemlerde tanışmıştık forumdan. Hep destek oluyorduk birbirimize. Onun yaşadığı şehire geldiğimde evine gelmiştim oğlu ile oğlum oynamıştı 😊 sonra ikimiz de atandık başka şehirlerdeyiz 😂
svlsu kartanesi___ 1oglanannesi penbe_karisi Baklavaseverim deletedmom43191 yorgunannis jalepone Daha önce denk gelip konuştum hemen hemen her posta görüyorum ve sohbetleri çok sarıyor 😁 QueenBahar_
jalepone svlsu yaaa teşekkür ederim sende çok tatlısın evet ben de seni görüyorum bak şimdi kanım daha çok kaynadı 🌼💜