meryossss Deleted33000 çok takılı kalıyorum kapatıyorum canım sıkılıyor açıyorum asko öyle bı dengesizlik var bende sen nasıl hiç acmassn ya şaşırdım vallah
Deleted33000 meryossss hiç gerek duymadım bı ara heveslendim sonra bazı insanlara sinir olacağımı düşünüp açmadım gerçi hiç vaktim de olmuyor aklıma gelmiyor bazen buraya wp bile günlerce giremedigim oluyor
svlsu kartanesi___ 1oglanannesi penbe_karisi Baklavaseverim deletedmom43191 yorgunannis jalepone Daha önce denk gelip konuştum hemen hemen her posta görüyorum ve sohbetleri çok sarıyor 😁 QueenBahar_
hd_d penbe_karisi bu tarz seylerde kendimi tutabliyorum ya en son 9 haftalikken gittim oldum simdi 16 gidene kadarda olurum 18 hahaha🤣 cinsiyeti ogrenir gelirim artk
hd_d penbe_karisi hahah😂 bide kimsede bilmiyor ya benim gebeligimi sadece esim ve ben kafa ütüleyen yok canim ne istiyorsa onu yapiyorum hahaha
erkekannesi1_ Hiç merak edilmemisim 🤣 neyse hayalet gibi dolaşmaya devam 👻 Bende @ikiprensesannesi___ @deletedmom43191 Merak ediyorum her postta gördüğüm için herhalde 🥳
hd_d penbe_karisi ay bence boyle olmasi cok daha iyi kendi halindesin canin ne istiuosq onu yapiyosun gereksiz koca kari efsaneleri dinlemiyosun😂
GirlandBoy_Mom Deleted33000 yapışık az kalır yanında tuvalete bile beraber giriyoruz kızımda kapıda bekliyor😂