Rbs06 Kızlar mamadanmı demır damlasındamı derken 20gundur kızımın neden agladıgı bellı oldu dişi cıkıyormuş bugun sabah farkettım ucu cıkmak üzere hayırılı dişler olsun ınsallah 😆🌸💃🏻
Deleted33000 Rbs06 kaç aylık kuzum bebeğin benimkide 6 aylık oda diş çıkarıyor çok zorlanıyor çok ağlıyor dişi patlamak üzere bizimkininde ve galiba ikisi birden çıkacak
Rbs06 Deleted33000 benımkı 4e gırdık gırelı gece uykusuna dırenmeye basladı suan 5 aylık anlayamadık basta yanakları kızardı bılmem ne derken bugun alt dıslerı beyazlamıs 5aylık benımkı doktoru dişi cıkıyor dedı sancılanırsa gece calpol ver soguk diş kasıyıcı önerdi bırde
Rbs06 Deleted33000 yok cok sukur hıc ates olmadı ama dun gece en zoruydu hıc yatmadı suan hala sallıyorum hayırlısıyla cıkardaydı
Bu0 Rbs06 hayırlı olsun cnm dur bakalım daha bir sürü dişi var allahım en zor süreç diş süreci galiba allahım bebişlere yardım etsin canları yanmadan çıkartsınlar
Rbs06 Bu0 hıc yatmıyor gece 10dk en fazla yanakları kızardı ıyce atesı falan yok da ne zaman bıraz rahatlar acaba
Rbs06 Deleted33000 evet calpol verdım gece sımdıde verdım ama ates yok yanaklar kızardı hasta degıl gıbı dişten mi hastamı olcak bıleedımkı