denizali21 aslhnkrts9 banada olabilir süreç önemli dedi kesin bir şey yok yinede ama olma ihtimali de varmış
denizali21 champanne doktorumun tek dediği stres dengeli beslenme dikkat edilmesi gerekiyormus inşallah hersye güzel olur hepimiz için zamanında sağlıkla gelsinler 🤲
champanne denizali21 stres gerçekten her kötü şeyin başı. Bunu düşünüp tartışırken bile stres yapıyoruz. İnşallah sağlıkla doğsunlar 🙏
denizali21 linammm_ perinatoloji ne hiç bilmiyorum doktorum da hiç yönlendirme yapmadi . Sizde inşallah sağlıkla kucağıniza alın maşallah size üçüncü çocuk sağlıkla büyüsünler 🧿🧿🧿🤲
borulcem denizali21 ilki erken doğmadı da bi gelmek istedi durdurdular bunda da aynısı olur diye söylediler bende çok korktum ya erken gelirse diye ama 37+1 olduk çok şükür
Gks_01 denizali21 eltim de erken doğum riski yüzünden 1 ay hastanede yatmış ilkinde 36 haftalıkken doğurmuş . Böyle olunca ikinci gebelikte de ihtimal olabiliyor göz önünde bulunduruyorlar onu da 37+5 de doğurdu her gebelik farklıdır
-Papatya33 Bnmki dd 36+2de doğmuştu. Doktor bana da bundan sonraki gebeliklerin de de erken gelebilir demisti. Rahmimin yapısından dolayı ama. Bakalim bu ne zaman gelecek. Vaktinde sağlıkla gelir insallah