@Hellgirls evet 15 gün önce yaptım Sezeryan önerildi bebek kilolu diye o gün ishal olduğum için kabul etmedim tedavi red imzalayarak çıktım ertesi gün gittiğimde ekip değişmişti normal doğum deneyelim olmazsa sezeryana alalım dediler ağrım yoktu açılmam 1 cm 40+2 sunı sancı verdiler 4 saat sürdü ilk 2 saat birşey hissetmedim son 2 saat kötüydü beni en çok rahatlatan sıcak duştu açılmamda hızlı ilerledi suyumu doktor patlattı oda tek kişilikti içerisinde pilates topu mat falan vardı bir tane refakatçı alıyorlar doğum anın da dışarı çıkartıyorlar doğum bitince oda yı toparlayınca geri geliyor refakatçı baba da görmeye gelebiliyor doğumdan sonra benim doğum yaptığım günki ebeler iyiydi açıkçası ertesi günki için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim doğumunu asistan doktor yaptı uzmanda sonradan gelip baktı hafta sonu olduğu için mi normalde de asistanlar mı yaptırıyor bilmiyorum bebebiş kilolu olduğu için içerden yırtılmam oldu dikiş atıldı en kötüsü sürekli muayene için tuşeliyorlar kanama kontrolü falan beni o irite etmişti bide normalde hemoroidim yoktu doğumda o da pırtladı arkanın ağrısından önü unu unuttum dikişler 4 5 gün çok ağırıyor 10 günden sonra rahatlıyorsun bebek doğduktan sonra ki 24 saat taburcu oluyorsun bebeğin kimliği içinde bilgi alıyorlar çıkarken eve geliyor kimliğide