Hellgirls Kızlar 28 haftalığım çiğli araştırmada dogum yapmak istiyorum başka hastaneye takipliyim 32. Haftada gitsem devamlı takibe başlasam dogum için yeterli olur mu kayıt açtırma işlemi nasıl oluyor bilen var mı 🙏😊
minikcivciv89 Hellgirls ben sürekli çiğli eğitim araştırma hastaneye gidiyorum doğum zamanı yer olmazsa başka hastaneye gönderiyorlar mis inşallah yer olur başka yerde yapmak istemiyorum doğumu
culhaaa @Hellgirls bende aynısı yaptım başka hastanede takipliydim 30. haftada falan çiğliye gittim sıkıntı olmuyor kendine muayene için doktor seçiyorsun randevu alıp gidiyorsun birşey demiyorlar biraz yoğun randevularda bekliyorsun
Hellgirls culhaaa cevap için teşekkürler peki dogumu orada mı gerçekleştirdiniz sürecinizden kısaca bahsedebilir misiniz ? 🥰
yaprak098 Bende nasipse 35 hafta gibi aldım randevuyu gidebilirsem gitçem İnşallah biraz geç olcak ama bakalım ne dicekler. Çok uzak çünkü malesef.
Hellgirls yaprak098 benim doktorum dogum zamanından önce gitmelisin demişti dogum sırasında bilgilerini direk görebilmeleri için
Hellgirls culhaaa merhaba dogum yaptınız mı acaba ? Çiğlide takipliydiniz sanırsam, süreçten bahsedebilir misiniz 🙏🙏
culhaaa @yaprak098 35. Haftadan sonra her hafta çağırıyorlar nst ve kontrol için kalabalık oluyor muayeneler o yüzden aksaklıklar olabiliyor 1 2 saat
birbebekveannesi_ Merhaba ben de çiğli eğitim araştırma hastanesine gidiyorum ama hastane hakkında bilgim pek yok muayene olduğum doktordan çok memnunum çok güzel ilgileniyor ama orada doğum yapanlar varsa bilgilendire bilir mi bizi de merak ediyorum
zeyonline01 birbebekveannesi_ bana da öyle demişti ilk bakan doktor asistanmış meğerse. Sonra o gün şansa kendi doktoruma denk geldim sağolsun dolu olmasına rağmen bir şekilde halletmişti ama yer olmadığı zaman başka hastaneye yönlendiriyorlar
birbebekveannesi_ zeyonline01 Yani doğum yaptıktan sonra bebekle birlikte mi çıkıyoruz doğumhaneden nasıl oluyor
birbebekveannesi_ zeyonline01 Evrim hanım benim gittiğim doktorda hamileliğimin ilk aylarından beri ona gidiyorum şuan 22 haftalık oldum
zeyonline01 birbebekveannesi_ sancı için beklediğiniz odada doğum yapıyorsunuz yanınızda refakatçi de oluyor doğum esnasında çıkartılıyor hemen yatağınız çatala dönüştürülüyor doğum aynı odada oluyor bebekte yanınızda giydiriliyor
zeyonline01 birbebekveannesi_ benim bebeğimin doğumuna o girmişti doğumum ertesi gün olduğu için kendi doktorum gitmişti siz memnun musunuz doktordan ben çiğlide yeter hanıma gidiyorum çok kalabalık olduğu için max 2 dk sürüyor bakması
zeyonline01 birbebekveannesi_ bir aksilik olmazsa bebeğiniz sizinle servise alınıyor orası da iki kişilik odalar bebeğimde solunum sıkıntısı vardı bir ara götürmüşlerdi yanımdan onun dişinda hep benimleydi
birbebekveannesi_ zeyonline01 Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için inşallah sağ salim kucağımıza alalım 🩷
birbebekveannesi_ zeyonline01 Çok memnunum çok güzel ilgileniyor çok güzel bilgilendiriyor güzel bakıyor memnunum ben Kendi doktorumuz mu giriyor yoksa ebeler mi giriyor doğuma peki