gizemfurkan 27 de aşağıda olduğunu öğrenmiştim kendi doktorumdan 32 ye kadar %90 çıkar demişti sizden daha da düşüktü benimki sanırım 99mm falan filan demişti bir şeyler tam hatırlamıyorum yanlış bilgi olmasın. Cinsellik yasak demişti ben ekstra olarak bir yerlere uzanmamaya dikkat ediyordum evde iş yapmıyordum oldukça uzanmış oturup dinlenmiştim yürüyüş ve platesi de kesmiştim ağır kaldırmamaya zaten hep dikkat ediyordum hala da dikkat ediyorum. Bende korkuyordum ama sezeryan sonrası beni geriyordu daha çok asıl mesele kesilmek iz kalması kesinlikle değildi ağrılar sancılar çocukla ilgilenememe korkusuydu benimki kişisel düşüncelerim yani. Kendinizi üzmeyin strese sokmayın ben bu korkular yüzünden erken doğum yapıyordum neredeyse sancım vardı acilde serum falan verip durdurdular bol bol dua edin içinizi ferah tutun bebeğinizi strese sokmayın ağlamayın sizinde nasipse yukarı çıkar doktorlar hep kötüsünü söylüyorlar sorumluluk almak istemedikleri için ama bizim korkabileceğimizi düşünmüyorlar herkes kendi tarafından bakıyor olaya siz sabredin nasipse çıkar yukarıya ❤️🤲 Rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin ben son zamanlarda kabullenmiştim sezeryan doğumu kabullenmek de gerekiyor çünkü bebeğim nasıl sağlıklı olacaksa öyle olsun Allah onları bize verdiği gün planladı her şeyi sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım hepimiz 🤲❤️