Bu konuyla alakalı araştırdığım zaman çok bir cevap alıp içimi rahatlatan bir post bulamamıştım herkes bu konudan şikâyetçi ama sonucunu paylaşan çok insan yoktu benim 27. Haftada plasentam aşağıdaydı ve doktorum 32. Haftaya kadar çıkarsa çıkar sonra çıkmaz demişti ve %90 çıkacağını düşündüğünü belirtmişti bu gün 32+3 de randevum vardı korka korka tedirginlik içinde gittim çünkü sezeryandan korkuyordum PLASENTAM YUKARI ÇIKMIŞ ❤️ son zamanlardı ve çıkmazsa çıkmazdı bu zamandan sonra çünkü bebek büyüyor geçecek alanı kalmıyor bu durumda olup stres yapan varsa eğer yapmasın çünkü ben sezeryan korkusunun stresiyle 27. haftada doğum sancısıyla hastaneye gittim 🫣 boşa stres yapmışım dinlenmeyle ve kendimi yormayarak 1 ay geçirdim bol bol dua ettim ve dualarım kabul oldu bu durumda olan herkese Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alalım SON GÜNE KADAR UMUT VAR 🤞❤️ Stres sizi yorar iyi düşünün ki iyi olsun Allah hepimizin gönlünden geçtiği şekilde evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin ❤️🤲