yasminaydn endlesslove1 ben de iğne kullanıyordum ramazanda eşim geceleri vurmuştu ama doktorunuza danışın bencede
mrvgrbz bernaberna2323 bende ikizim 14 haftalık tutuyorum 🤭 ama tabi herkes farklı bünyesi falan sonuçta Allah bi zorunluluk vermemiş siz nasıl kendinizi iyi hissederseniz öyle yapın ☺️
bernaberna2323 mrvgrbz tabıki oyle ama bilmıyorum tutmayı cok ıstiyorum ama izin olmayınca olmuyor bıde benım kullandığım ilaclar hep saatlı alarm kuruyorum iceyım dye gece yatmadan farklı sabah ac karnına farklı tok karnına farklı ne beiileyım allah kolaylık versın inşallah bizde elbet borcumuzu tutarız 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
deryakurtulus RNurAts Sonrasında bebekte düşük doğum ağırlığı veya gelişim geriliği olursa daha da zorunuza gitmez mi, saatlerce su içmeyeceksiniz. Yazık günah.
rabis-0201 yorgunannis evet öyle şükür ama yine de sütüm azalırsa korkusu var çünkü bir ara o kadar zorlandımki meme reddi sütüm azaldı sağım yap kötü beslenme stres olma falan filan, hep bir korkutuyor
RNurAts Zeynepefem o kadar emin ve suçlayıcı konuşmanız şaşırtıcı doğrusu. Hamileliğiniz sağlıklı bir şekilde ilerliyorsa oruç tutmanızda herhangi bir sıkıntı ya da mahsur yok. Emin olun karnımda taşıdığım canı sizden daha çok ben düşünüyorum. Eşim doktor düzenli kontrollerimi yaptırıyorum bebeğimde bende gayet sağlıklı ve oruç tutabilecek durumdayız çok şükür. Biraz papatya çayı için bu kadar stres ve agresiflik sizede bebeğinizede iyi gelmez bence… 😊
Gencbirannis RNurAts insanlar bence doğru söylüyor hamileliğin her döneminde ayrı ayrı bir sürü ilaç veya vitamin desteği veriliyor mecburi olarak be ekstra 2 litre su içmeniz beklenirken siz hepsini bebeğinizden kısacaksınız yeterli besini alamayacak bu bebeğinizin kul hakkına girmek değil de nedir? Ve en çok 7 ayın sonunda kilo alma gelişme aşamasında.
sumus13 tnhnm çok şükür bende hiç bir sıkıntı yok hamile değilim gibi hissediyorum umarım böyle devam eder
Gencbirannis Bende normalde de tiroid problemi var 1 gün aç kalsam direkt 1 kilo veriyorum tansiyonum çok düşüyor açlığa dayanamıyorum o yüzden tutamayacağım ama hamilelik emzirme süresi geçtigi zaman inşallah tutabildiğim kadar tutucam öğleye kadar vs
-Papatya33 Ramazandan önce de aç kalamiyordum ki. Valla biraz aç kalsam acı su geliyordu boğazıma. Dün reflu olduğumu ogrendm yemek yediğim halde boğazım çok kötü. Aç kalsam heralde bitirir beni. Ben o yüzden tutmicam
cennet033 gizemli00 bende açlıktan mide bulantısı ve kusma yaşıyorum ama bi doktora danışıcam beş buçuk aylık hamile olucak ve troid var gebelikte çıkan