jalepone rnyyy benim de kafamda bu soru ya bir yandan da korkuyorum ama Nisan da doğum zaten çok yakın oluyor zarar vermek de istemiyorum bebişime zaten pimpirikliyim
Mara1 7-8 ay arası dönemde olacağım şu an olsaydı sanırım daha rahat tutabilirdim gibi ama deneyeceğim. Gidişata göre. Yarısını tutsam bile kafi
merylii_ rnyyy ben deneyeceğim tutabilirsem tutarım diye düşünüyorum yani beni çok zorlamazsa ilk hamileliğimde bir 10:15 gün kadar tutabilmiştim ama sonrasında çok kötü olmuştum devam edememiştim bunda da bir deneyeceğim bakalım
merylii_ yorgunannis hamileyken birtık daha kolay emzirirken oruç tutmak o kadar zor ki çünkü böyle kan şekerin düşüyor o bebek emerken elin ayağın boşalıyor en azından bir su içmek istiyorsun yani bence kendini zorlama
narta rnyyy rnyyy ben hamileyken de tutuyorum bebegimi emzirdiğim zaman da tutuyorum çok şükür Rabbim yardımcı oluyor kolaylığını veriyor🫶😊
rabis-0201 yorgunannis benim bebeğim 9.5 aylık olacak inşallah bende tutmayı düşünüyorum, günler kısa zaten Rabbim kolaylaştırsın
selenemoon rnyyy geçen sene de gebeydi tutmamıştım kaybettim bebeğimi bu seneki gebeliğimde 4 aylık olacak Allah nasip ederse doktora sorup karar vericem
Havin49_ QueenBahar_ valla Cnm dün taburcu oldum bu sabah yine felaket bir kanama oldu yoldayız eşimle yine yoldayız hastaneye gidiylruz
1tucee pelin_25 anladım ama tutmayın derim hamilesiniz çünkü bebeğiniz doğana kadar gelişme döneminde bence riske atmayın derim bunu doktorlarda önermez sizin için diyorum yoksa bana dokunan birşey yok :)
rabis-0201 yorgunannis evet öyle şükür ama yine de sütüm azalırsa korkusu var çünkü bir ara o kadar zorlandımki meme reddi sütüm azaldı sağım yap kötü beslenme stres olma falan filan, hep bir korkutuyor
yasminaydn rnyyy ben geçen sene oğluma hamileyken 23 tane tutmuştum son günler doğum yaklaştığı için tutamadım
dalginkiz rnyyy bence tutulmaması gerek ben emzirme döneminde olacağım yine de tutmayacağım bebeğim için Eskiden annem beni oruç tutarken doğurmuş çok şükür sağlıklıyım ama eskinin ne yiyecekleri kaldı ne de bir şeyi hiçbir yiyecek eskisi gibi değil 🥲
Keziban rnyyy Allah nasip ederse dört aylık olacağız önceki hamileliklerinde doktorum 4.05 aylıktan sonrasını tutabilirsiniz demişti iki evladım da da tuttum şükür bir sıkıntı çıkmadı sonrasında tutmak daha zoruma gidiyor
tnhnm sumus13 bende sizinle aynı hafta dayım ama dayanamıyorum hem bulantı oluyor çok hemde açlığa dayanamıyorum sizde de aynı şikayetler var mı
sumus13 tnhnm çok şükür bende hiç bir sıkıntı yok hamile değilim gibi hissediyorum umarım böyle devam eder
endlesslove1 beyzaygun bende kan sulandırıxı iğne ve hap kullanıyorum birde günde 2 defa progestan kullanıyorum tutmak da istiyorum çünkü eski hamileliğimün de borçu duruyor çok borç oluyor geri ödemesi zor geliyor doktorla konuşup ayarlamaya çalışacağım bakalım doktor ne diyecek
yasminaydn endlesslove1 ben de iğne kullanıyordum ramazanda eşim geceleri vurmuştu ama doktorunuza danışın bencede