Hllswm Deniziimmm bu ultrason cihazı baya kötü görüntü kalitesi acısından bence daha beklersin cinsiyet öğrenmek için
Deniziimmm Mahidevran61 eşim yarın gidelim dedi istersen bana ama ben beklesem mi 16.haftaya kadar bilemedim Mart 27 de 16 hafta oluyoruz bilmiyorum
Mahidevran61 Deniziimmm canım gitsende kesınlık kazanmazz renkli ultrasona kdr hıc bi doktor kesın demiyor
Efuli53 Deniziimmm benm 12.haftada pipi göründü ama kz bebeklerdede olur dedı bu zamanlarda. 16.haftada kesin erkek dedi
Deniziimmm Mahidevran61 canım bende şaşırdım napıcağımı en iyisi ben bu ayın 27 sine kadar bekliyim 16.oluyorz...
Deniziimmm Mahidevran61 bu ayın 27 sine aldım randevu zaten canım 14+3 olduk göstermeyebilir net olsun 😊🙏
Edaaliblog Deniziimmm Bence git kuzum erkekse bu ayda belli edicektir zaten. Erkek erken gösteriyor kendiini. 15.haftanda göremeZse zaten kızdır. :) bide kemik yapısınada baktır bakalım yarın ne diycek doktor ay cok heyecanlı :))
Deniziimmm Edaaliblog canım mutlaka yazarım sana yarın erken olur diye vazgeçtim 27 Mart'ta gidicem bakalım hayırlısı inşallah 🙏😊