gogebakk bebegimle_ben test stres yapıyor bende ya pik olduysa da değerlendirdik zaten gerisi rabbime kalmış
Deletedmom_878 gogebakk @melike__41 @bebegimle_ben şu an böyle ama 1 saat geçtikten sonra koyulaştı ilk hali 10 dakikada yukarıda attığım henüz pik değil yani günde bir olarak ilerlicem saatinin dışında yapınca silik olduğunu farkettim
bebegimle_ben gogebakk evet bendede takvim uygulamasi var canim yarin pik diyor en yuksek verimli o uygulamaya bakmak daha iyi bazen test yaniltabilir canim o yzuden umudini yitirme pozitif olalim ben de carlbelu ile yapicam gelsin bide normal testle hayirlisi
bebegimle_ben gogebakk canim nasilsin sendeki uygulama hangisi bende takvim vardi gosteren ozel normalde bugun yuzdesi yuksek yumurtlama gunu ama sabah carbleu ile test yaptim pik yaklasiyor dedi gulucuk yandi sondu oglen bir daha yapicam insallah
Deletedmom_878 gogebakk bende 6 ocak döngüm 33 de oldu geçen ay ben yumurtlamam geç diye tahmin ediyorum 21. Günlere kadar ilerleyelim bakalım
bebegimle_ben Deletedmom_878 valla ben de baya yaptim ama koylasma yok son iki testim koyulugu birbirine benziyor bakalim bugunde silik cikarsa bilemiycem
bebegimle_ben bebegimle_ben eger koylasmasa benim valla ust uste her birlikte olurum esimle ne yapiyim uygulama yinunde giderim ama carlbleu ilede yapicam bugun aksam bakalim o ne diycek n azidnan pike yaklasip yaklasmadigimi soyluyor
bebegimle_ben melike__41 olmamismi pik pinarim valla eger bugunde benim digeri gibi acik ciakrsa test bozuk diycem😅ama carlbleu ile yapicam aksam bide
melike__41 bebegimle_ben daha iyi anlaşılır aynı saat pike yaklaşınca günde iki kere daha iyi bulmak için
bebegimle_ben Deletedmom_878 evet az kalmis canim bende 15 dk sonra yapicam bakalim olmasa aksam bidaha